Sve se raspada: Luna sama bez Marka, samo što su se pomirili! ŠOK!

Autor:

Zadruga

20.07.2019

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 2", Luna Đogani, okačila je novu fotografiju na Instagram, bez dečka Marka Miljkovića, ispod koje je napisala nešto zbog čega su se svi zapitali šta se dešava.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Naime, poznato je da bivša blogerka planira da počne da se bavi pevanjem i da je već danima u studiju, gde snima dve pesme koje će uskoro predstaviti publici.

Međutim, kako još uvek nisu izašle, mnogi se pitaju da li je sve u redu, a buduća pevačica je napisala:

- Pre nego što se nešto veliko desi, sve se raspada - navela je Đoganijeva, ali nije detaljisala na šta je tačno mislila.

U komentarima su fanovi zabrinuti, a nadamo se da će Luna otkriti o čemu je reč, da li je zakočilo na polju karijere ili ljubavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Danijel

20.07.2019 19:18

una on nije čovek za tebe,PČod hitnop ga otkači, da se ne bi gorko kajala.Čovek nema manire, prostak, koji je toliko uvredjivih reči uputio ženama u Zadruzi2 posebno tebi kao devojci. jednostavno mi ne možemo poržati takve stvari.Sa njim te čekaju samo problemi.prelepa devojko, otkači ga, izbaci iz stana i nastavi da uživaš u svojoj mladosti i životu. tvoja jkarijera je ispred tebe, moraš obezbediti sebi egzistenciju, tako da tu mesta za njega nema.Taj prostak jće te konstantno psihički maltetirati i zagorčavati ti život.Sve to tebi ne treba.pod hitno da ga izbaciš iz stana..... kakav je on muškarac kada u tim godinama nema stalan posao, stan i dr. Folira se i dalje da bi se češao od tebe i iskorišćavao te.Da tebe nije bilo, bio bi 10 u Zadruzi. Ne dozvoli sebi da nasedaš na njegove šuplje priče.tebe čeka neko kome se mnogo svidjaš, a uspešn je i jostvaren na svim poljima. Malena glavu gore i otkači tog retarda.

Odgovori 5 27
Mile

20.07.2019 20:53

@Danijel - Prema svecu i tropar, mislis da je Kuna za bolje?

Odgovori 18 8
Stefan

20.07.2019 19:25

To nije jpravi izbor za nju.Suviše je istrošen i mator. Ona je jprelepa , vrlo mlada i iskrena devojka. Luna glavu gore, ne treba ti tata.....tebe čeka lepa i iskrena ljubav, prati svaki tvoj potez.....Idemoooooooooo do novih radnih obeda

Odgovori 5 29
Anđela

20.07.2019 19:27

Ništa nije ni stvorila da bi se raspalo. Mnogo htela, mnogo započela.

Odgovori 27 3