Luni davali informacije!? Evo ko je Đoganijevoj prenosio vesti iz spoljnog sveta!

Autor:

Zadruga

20.07.2019

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je uspela da pobedi u drugoj sezoni Zadruge, a mišljenja oko toga da li je njena pobeda zaslužena ili nije oprečna su. Neki tvrde da je Luna zaslužila pobedu uzimajući u obzir pakao kroz koji je prošla zbog Slobe Radanovića u prvoj sezoni rijalitija, i opet sa druge strane teške trenutke koje je imala sa Miljkovićem u drugoj sezoni.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Luna Đogani

Ipak, njena pobeda i dalje je glavna priča na mrežama i stranicama, a oni koji su protiv Lunine pobede tvrde da je njena pobeda nameštena, da je Luna dobijala informacije iz spoljašnjeg sveta, da je imala telefon i da je mogla da se čuje sa majkom Anabelom, a spekuliše se i o tome da je njena svađa sa Markom Miljkovićem samo jedan dan pre finala, a potomo i pomirenje priča koja je nameštena. 

Da li je to istina? Ostavljamo vama da prosudite, a u međuvremenu vam prenosimo objavu koju smo pronašli na Fejsbuk stranici Zadruga - Pink, a reč je o tvrdnji da je Luni pomagao Milan Milošević tako što joj je prenosio informacije. 

Foto: facebook.com/printscreen

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Misko

20.07.2019 21:53

Milan Milosevic pomagao Luni sa informacijama. To kokoske objave i jos se podsmevaju kako su mu kupovale patike.

Odgovori 16 1
Aleksa

21.07.2019 08:07

@Misko - Patikar.

Odgovori 10 0