"Zar je majka trebalo da me se odrekne?": Ivana Vrbaški se uključila u studio, pa zavadila Minu i Noru!

Autor:

Zadruga

22.07.2019

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su u emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti bili Aleksa Savić, Mina Vrbaški i Eleonora Miljković. Tokom emisije, majka učesnice Zadruge se uključila u program i umalo napravila haos.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nora i Mina

Uživo u program se uključila Ivana Vrbaški zbog čega se Mina šokirala. Ona je govorila kako je njena ćerka izašla zrelija iz rijalitija. 

- Ona je drugačija izašla. Nije bila kao posle prve sezone. Porasla je u svakom smislu te reči. Ipak, javnost se cela okomila na nju. Mislim da to nije fer prema njoj. Verujem da je okej da popriča sa Aleksom o svemu, to sa Norom je bilo kao neko druženje. Mene samo zanima da li je Nora išla u neku školu, da je obuče. Sećate se da su ušli kao par (Marko i Nora). Priznajte, što nema m*da da prizna neke stvari kao moja Mina. Još mi glumi nešto i neće da gostuje u Amidžiju, to je tek druga priča. Minu podržavam čak iako uđe u Zadrugu 3 - govorila je Ivana Vrbaški, a onda se Nora osetila prozvanom:

-Nije tačno, rekla sam da nismo imali ništa, već da se upoznajemo. Imate klipove i gledajte me. Imate pametnija posla, da se bavite vašom ćerkom, da gledate šta ona radi i čime se bavi, a ne da brinete o meni - rekla je Nora.

- Je l' trebala da me se odrekne? Šta - vikala je Mina, a a Nora je ignorisala.

Potom je Ivana oplela po Nori jer se pravila fina i nije želela da ide u Ami G Show da se rva u čokoladi, a Miljkovićeva joj odbrusila.

- Ni za sve pare ne bih otišla tamo da se rvam u čokoladi - govorila je Nora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aleksa

22.07.2019 09:25

Mina bi pristala da se rve i gola u čokoladi samo da bude duboka čokolada do pojasa.

Odgovori 20 0
Stefan

22.07.2019 16:07

Trebala je da te se odrekne i preda te na prevaspitavanje u nadležnu ustanovu.