Matora ponovo o Anabeli: Ne bih joj ruku pružila, ne želim da imam dodirnih tačaka sa tom ženom!

Autor: Telegraf.rs

Zadruga

22.07.2019

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković i u ovoj sezoni "Zadruge" uspele su da održe svoju vezu, ali su ipak zauvek prekinule odnos sa nekim bliskim prijateljima, poput Ane Korać, sa kojom su bile nerazdvojne.

Foto: printscreen/TVPink
Prekinule prijateljstvo sa Anom Korać

Ovo je Matorino i Sanjino najveće razočarenje, dok je s druge strane Jovana uspela da izgladi odnos s Lunom, ali ne i s njenom majkom Anabelom:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Razočarane... Jovana i Sanja

- Nisam mogla da sanjam na početku, kada smo ušle, da nećemo imati kontakt sa Anom, posle svega što se izdešavalo. Ne mogu da kažem da sam se razočarala, ali nije prijatno ni meni ni Sanji - kaže Jovana.

Tokom finala "Zadruge" Matora i Anabela Atijas imale su žestoku svađu, što je rezultiralo time da se na finalu "Zadruge 2" ignorišu.

Foto: TV Pink/printscreen
Svađa Jovane i Anabele nakon "Zadruge"...

- Ne pada mi na pamet, ne bih joj ruku pružila u životu. Videle smo je u studiju, prošle smo jedna pored druge. Gagi nam se javio, pružio nam je ruku i rekao: "Super ste bile, držite se. Hvala vam". Videlo se da je od srca prišao, a Anabeli ne bih ruku u životu pružila i ne želim da imam bilo kakvih dodirnih tačaka sa tom ženom, to zna i Luna - objasnile su Sanja i Matora u intervjuu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefan

22.07.2019 20:15

Niko ne može da se usaglasi sa Anabelom.

Odgovori 18 3