Morala da kaže sinu Jovanu: Dragana Mitar nakon monstruoznog poteza supruga, razgovarala sa detetom!

Autor:

Zadruga

25.07.2019

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Dragana Mitar trenutno prolazi kroz veoma težak period. Ona se bori za starateljstvo nad svojim sinom sa još uvek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem, koji ju je maltretirao psihički i fizički tokom njihovog braka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

Dragana je pred kamerama popularne TV emisije "Premijera" priznala koliko joj je teško zbog ovog period koji joj je život nametnuo.

- Imala sam razvod koji ne mogu da rešim sporazumno, šokirana sam bila jer moram da vodim borbu za starateljstvo. Mislim da dete treba da bude uz majku, to sigurno nije dobro za dete - navela je Dragana vidno tužna i potresena, a zatim otkrila da je fizičku torturu doživela neposredno pred ulazak u "Zadrugu":

- Prošle godine smo imali raspravu, pre nego što je trebalo da uđem u "Zadrugu", on me je čak i udario, ja sam obavestila policiju, bili smo u Centru za socijalni rad, ali ja sam povukla tužbu zbog Jovana. Posle smo otišli na more, ja sam mislila da će se neke stvari promeniti, međutim, kada sam izašla iz "Zadruge" krenulo je to psihičko vređanje i maltretiranje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sina Jovana pokušava da zaštiti od svega

Dragana ne krije koliko je tužna zbog mogućnosti da njen sin pripadne Siniši, pa ističe da će sve uraditi kako bi mali Jovan ostao sa njom.

- Jovan je trenutno sa mnom, jer je leto i Centar za socijalni rad još nije odredio model viđanja. Ja sam sa njim popričala, rekla sam mu da sada malo drugačije živimo, on mi je rekao: "Mama, ja želim da budem sa tobom". On je mnogo pametan, ništa ružno neću da kažem detetu - navela je Dragana.

Ona je otkrila i da joj Dragutinović redovno šalje fotografije sa novom izabranicom, koja je takođe majka.

- Vidim da je našao tu devojku sa kojom provodi mnogo vremena. Ona je isto majka, ne mogu da verujem čemu takvo ponašanje njega prema meni - zaključila je bivša zadrugarka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nataša

25.07.2019 19:42

Dragana mu rasturila brak. Sada druga njoj rastura brak. Šta joj nije jasno? Vraća joj se istom merom.

Odgovori 25 0
Nataša

25.07.2019 19:49

Jadno to dete sa njom skitarom i pijandurom.

Odgovori 24 0
Žika

27.07.2019 05:37

Ako je kazala detetu ono će to teško preboleti. Moj otac nas je ostavio samo 6 meseci. I danas posle 50 godina me to boli.

Odgovori 12 0