Zna i zašto! Anabela tvrdi da se Luna neće udati za Marka!

Autor: Svet.rs

Zadruga

28.07.2019

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana se u domaćim medijima nadugo i naširoko piše o stavu koji je Anabela Atijas zauzela prema vezi svoje ćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića, budući da je u više navrata istakla da je pogrešila što se mešala u ćerkin odnos sa Slobom Radanovićem.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Anabela i Luna

Međutim, pevačica zapravo uopšte ne brine za ovu vezu budući da smatra da od udaje nema ništa.

- Jeste, ja stvarno nemam druga posla. Ja u stvari sedim i po ceo dan smišljam kako da ukopam rođeno dete i da mu napakostim. Sedim i besnim što se pomirila sa Markom pošto nemam druga posla u životu - sarkastično je za Svet izjavila Anabela.

- Ma, meni je sve super ako je njoj super. Nek živi kako misli da treba, svakako se neće još udavati. Ima ona da promeni još dvadesetoricu pre nego što to dođe na red. To je valjda i normalna stvar - istakla je gospođa Atijas, pa zaključila:

- Svi smo mi morali da prođemo veze i vezice, i svašta nešto, da bi se kasnije desio brak. Ma ona je u takvoj fazi da joj ja ne bi dala nacrtanu ovcu da čuva, a ne decu i braku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Jak

28.07.2019 11:39

Kada majka tako misli o Luni naše je samo da slegnemo ramenima.

Odgovori 30 1
Brle

28.07.2019 14:09

Jedna je majka...

Agaton

28.07.2019 17:42

-Luna je najbolja u glumi. Glumi kao profesionalna glumica. Mnogo je bolja nego Višnja, koja je bila u Zadruzi. Ili Višnja nije glumila ili nije Luni ni do kolena. Luna treba da se posveti glumi a ne pevanju, jer nema glas i ne zna da peva. Luna nije loša ni u plesu. Decu treba upućivati prema talentu a ne prema bolesnoj želji njihovih roditelja.

Odgovori 22 0
Tamara ana

28.07.2019 18:25

@Agaton - U pravu si da ume i ima talenta za glumu. Tu skolu je i zavrsila. Ali igra vrhunski, profesionalno. I te dve osobine, talenti ce joj mnogo pomoci u pevanju. To je kao Madona. Mi to nemamo. A brutalno dobro,svetski izgleda.