Marko nestrpljiv i nervozan: Čekam Anabelu da se vrati sa mora da razgovaramo!

Autor:

Zadruga

28.07.2019

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković ponovo se našao prede kamerama televizije Pink, nakon nemilog događaja sa Lepim Mićom, tokom emisije "Zadruga - Narod pita".

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Marko Miljković

On je u emisiji bez problema govorio o incidentu sa Miroslavom Pržuljem i izjavio da su njegove psovke i ponašanje sramno.

- Previše udubio u igru i vodi računa o tuđem seksualnom životu kad nema svoj. Sramno je njegovo ponašanje, njegovi šovinistički ispadi i nacionalistički izrazi. Ta mržnja je veoma sramna koju on drži u sebi je sramna. Ne postoji šansa da on i ja progovorimo, jednostavno on je za mene dno dna - rekao je on.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marko Miljković i Lepi Mića

Ipak, spreman je za pomirenje sa Anabelom, koja i nije dala zeleno svetlo za njegovu i Luninu vezu.

- Nismo još imali priliku da razgovaramo jer je na moru. Ja sam joj pustio poruku da želim da razgovaram sa njom. Ima dosta stvari koje mi zamera, ja sam svestan toga da sam se ponekad prema Luni ophodio grubo. Kajem se zbog toga. Mislim da ćemo porazgovarati kao dva normalna čoveka. Normalno je što mi zamera neke stvari, to je njeno dete koje voli više od života. Razgovor ćemo uskoro obaviti, ja se nadam - kaže on, dok je sa Gagijem u sjajnim odnosima.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Anabela Atijas

- Sa Gagijem imam super komunikaciju, sa njim pričam kao da se znamo sto godina. Potpuno me razume u mnogim situacijama, totalno je na našoj strani, na strani ljubavi - rekao je Miljković u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aga

28.07.2019 17:29

Prvo je trebao sa njom da razgovara a oni se izbegavali.

Odgovori 27 0
Kocka

29.07.2019 08:20

Obećao Anabeli da će da joj bude veran ali joj se uopšte nije javljao. Zato je ljuta na njega.

Odgovori 12 0