Sramota me je: David priznao ko je uticao na njega da se zavadi sa bratom, Dejan nije želeo pomirenje!

Autor:

Zadruga

29.07.2019

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević pomirio se sa bratom Dejanom Dragojevićem, a sve je počelo kada je bivši zadrugar pozvao ženu svog brata Dalilu.

Foto: instagram.com, zadrugaofficial
David i Dejan

- Dalila je bila ta koja je želela da priča sa mnom, Dejan ne. Šta se sve izdešavalo je porodična, intimna priča. Neke stvari što sam rekao me je sramota, mislio sam da će to biti nešto malo, ali je sve otišlo u dubiozu. Meni je želja godinama da se sa njim pomirim, to nije zbog marketinga, on je moj brat - rekao je David.

On je istakao da njihovo pomirenje nema veze sa Aleksandrom Subotić.

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila i Ana

- Nas Aleksandra ne zanima, tada je Dalila stavila "stori" na Instagramu da niko ne treba da vređa Aleksandru i da je napada. Aleksandra i njena majka su uticale da se posvađam sa bratom, mnoge stvari su koristile kao oružje, a ja sam bio po strani. Ne daj Bože da se setim tog perioda. Da mogu da vratim vreme, nikada ne bih ušao u rijaliti - zaključio je Dragojević u "Narod pita".

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dera

29.07.2019 08:52

Aleksandra i Ljuba posvadjale braću.

Odgovori 12 1
Evelyn Krimova

29.07.2019 10:02

Da, foliranti, za sve vam je kriva Aleksandra...... videcemo koga cete da krivite za vase sledece greske!? Verovatno Plasticaru! Dno dna.

Odgovori 2 12