Kulićke mu presele! Evo gde je i šta radi Miljanin bivši dragi Lazar Čolić Zola!

Autor:

Zadruga

30.07.2019

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola imao je burnu vezu i još burniji raskid u rijalitiju, a prepucavanja sa Miljanom nastavila su se i kasnije, sve do potpunog prekida kontakta.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Lazar Čolić Zola

Bane Čolak sinoć je bio gost u emisiji Narod pita ,gde je rekao da se čuo sa bivšim dečkom Miljane Kulić i otkrio šta se sa njim dešava.

Lazar Čolić Zola imao je buran raskid sa Kulićevom, pa su se preko medija i društvenih mreža "prepucavali", sve dok nisu potpuno prekinuli kontakt. Miljana se pohvalila kako je našla novog dečka, a Čolak je rekao šta Zola radi.

- Ja sam se čuo sa Zolom, u Derventi je sa svojom porodicom, uskoro počinje da radi, ima već neke zakazane nastupe. Dobro je, počeo je da trenira i smršao je. Mislim da nije u kontaktu sa Miljanom, ja sam ga pitao šta se dešava, on je rekao da ne zna ništa. Hvala Bogu da se to završilo i neće da ima ništa sa time više. On kaže da je to za njega gotova priča - izjavio je Čolak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jako

30.07.2019 20:38

A kao za desetak dana će primiti opremu za rad kao disk džokej.