Opasna frka! Ana Korać prisustvovala pucnjavi, jedva izvukla živu glavu!

Autor: informer.rs

Zadruga

31.07.2019

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i David Dragojević nakon izlaska iz Zadruge uživaju u ljubavi koja je planula u rijalitiju, a čak su započeli i zajednički život.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać

U šokantnom intervjuu koji je dala za dnevni list Informer, Ana Korać je između ostalog priznala da se zabavljala sa žestokim momcima i da ih zato nikada nije predstavljala javnosti:

- Žestoki momci nisu bili za javnost. Naravno, prema meni su bili dobri.

S obzirom na to da je Ana devojka iz provincije, logično se nameće pitanje otkud devojčica iz provincije u takvom društvu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Družila se sa opsanim momcima

- Hoće me. Eto, takvo mi je društvo - kratko je odgovorila, a onda je ispričala i jednu rizičnu situaciju u kojoj se našla:

- Dešavalo se da se zabrinem za sebe kad oni upadnu u probleme. Jednom sam prisustvovala pucnjavi. Bili smo u klubu, počela je neka frka, jedan mladić je upucan. Zatim se naše društvo potuklo sa njegovom ekipom. Dečko me je uhvatio za ruku, izveo iz kluba, ubacio u kola i otišla sam. Uplašila sam se, ali sam znala da sam sigurna pored njega - prisetila se starleta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Alibaba

01.08.2019 09:56

I da li je na kraju dobila metak?