Zoki Šumadinac spreman za ulazak u "Zadrugu 3": Starlete, pazite se, lako mi se diže!

Autor:

Zadruga

02.08.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima se šuškalo da će internet-senzacija Zoran Petrović poznatiji kao Zoki Šumadinac biti učesnik "Zadruge 3", a on je sada potvrdio da se u septembru useljava na imanje u Šimanovcima. Zoki je za Srpski telegraf otkrio šta od njega možemo očekivati u rijalitiju, kao i koje su mu najseksepilnije žene sa estrade koje bi voleo da upozna.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Zoki Šumadinac

Za sebe kaže da je slobodnog duha i da od njega možemo da očekujemo neočekivano.

- Bio sam na razgovoru sa čelnicima Pink televizije, sve smo se dogovorili, tako da su obe strane zadovoljne. Ja sam skroman čovek, tako da nisam imao neke posebne uslove. Tražio sam jedino da budem maksimalno zaštićen pošto znam da ljude mnogo nerviram i da žele da me biju - rekao je Zoki za naš list i otkrio taktiku za rijaliti.

Zoki: Dara mi je top riba, uvedite mi je makar na žurku, samo da naparim oči

- Ulazim naoružan do zuba, očekuje se atomska bomba kada sam ja u pitanju. Ne plašim se ostalih zadrugara, ja se ne plašim ni boga, a kamoli ljudi. Jako sam stidan i jedino za šta mogu da tvrdim jeste da neću imati seks u "Zadruzi" iako mnogi to očekuju od mene. Ja sam slobodne forme inače, ali seks ne dolazi u obzir zato što to gledaju i moja majka, sin i tri sestre, tako da to ne bih uradio ni u ludilu. Vaćarenja će sigurno biti, obožavam da vaćarim devojke - kaže Šumadinac i na vreme upozorava starlete da ga se čuvaju jer on ne može protiv hormona da se bori.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Dara Bubamara

- Teško će mi biti pored svih onih starleta, pogotovo što se meni lako diže, jadne one pored mene. Biće tu mnogo dobrih riba poput Stanije, Ane, Aleksandre... Ali ipak je sve u glavi, tako da ću se sigurno kontrolisati koliko mogu. Ja sada ovako pričam, ali ko zna šta će tamo reći hormoni, a šta glava, ne smem ništa da garantujem. Kod mene ništa nije isključeno i ništa nije zagarantovano - poručio je Šumadinac.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ana Korać

Nakon ovakve skandalozne najave pred ulazak u Belu kuću, Zoki nam je otkrio koga bi voleo, a koga ne bi voleo da vidi u "Zadruzi 3".

- Voleo bih da Dara Bubamara uđe bar na mesec dana ili na neku žurku, samo malo da naparim oči. Ona mi je top riba, kao i Kaća Živković. Ne bih voleo da vidim Mikija Đuričića u rijalitiju, mada sam na vreme spremio pare za advokata. Ako me neko prebije, moj advokat će ga odrati, tako da ću duplo zaraditi - kaže iskreno Zoki i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

- Generalno nemam problem sa ljudima, ljudi imaju problem sa mnom. Ja nisam konfliktna ličnost, a za Lepog Miću imam lek, s njim ću moći da se izborim. Lepi Mića je beba za mene, već je provaljen. Ja ću njega izludeti, a ne on mene.

Podsećamo da je Zoki Šumadinac početkom ove godine postao prava senzacija na društvenim mrežama zbog pesme "Autotjun", kao i zbog nesvakidašnjeg nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kimi

02.08.2019 04:54

Pazi da te starlete ne spuste u bazen.