(VIDEO) Dea Đurđević se uključila uživo u program i poručila Petrućiju OVO: On se totalno pogubio, ne može da veruje!

Autor:

Zadruga

02.08.2019

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je u studiju emisije "Zadruga - Narod pita" ugostio učesnike druge sezone najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima "Zadruga", Lepog Miću i Marka Petruševića Petrućija.

RepublikaFoto: dailymotion.com/printscreen
Dea Đurđević...

Voditeljka "Novog jutra" TV Pink Dea Đurđević redovno prati dešavanja iz "Zadruge", a večeras je odlučila da pošalje SMS poruku svom kolegi Darku Tanasijeviću, tokom emisije "Zadruga - Narod pita". Dea je imala ljubavni savet za Marka Petruševića Petrućija.

- Kaži Petrućiju da nije stvar u njemu i da treba da bude dobar. Problem je u tome što bira pogrešne devojke. I pozdravi brata Miću - pročitao je Darko poruku Dee Đurđević.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Petrušević Petrući...

- Dea? Pozdravi je mnogo! Hvala na savetu. Ja ne smatram da sam pogrešio, šta sad... Bilo je... Šta sam trebao, da je ženim? - rekao je Petrući vidno iznenađen što je Dea upravo njemu uputila savet.

- Pozdrav za Deu heroja! - rekao je Mića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading