PUKLA TIKVA! Rijaliti-par pred raskidom: Luna otkačila Marka zbog Anabele

Autor:

Zadruga

03.08.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga" Luna Đogani odustala je od veze sa svojim rijaliti-dečkom Markom Miljkovićem, pa je odlučila da na letovanje ode sa svojom majkom Anabelom Atijas!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Luna Đogani

Naime, blogerka je, po svemu sudeći, pukla pod pritiskom, a kako je Srpski telegraf ranije pisao, Anabela se svim silama trudila da nagovori svoju ćerku da ostavi Marka jer se od početka vodila mišlju da je on samo koristi, pa par sada jedva da komunicira.

Anabela joj je rekla: "Luna, slušaj majku! Znam kakvi su muškarci, ima više iskustva od tebe"!

Kako izvor navodi, majka i ćerka upadale su u žestoke rasprave jer Luna nije želela da raskine vezu sa Miljkovićem, ali je na kraju ipak shvatila kakve su njegove namere.

RepublikaFoto: Republika.rs
Anabela Atijas

- Anabela nije bila za to da Marko i Luna budu zajedno još dok je trajao rijaliti, a već od superfinala ona je Miljkoviću jasno stavila do znanja da to neće da uspe jer njih dvoje nemaju zajednička interesovanja. Luna je već tada počela da se raspravlja sa mamom i da joj govori kako ona nema pravo da se meša u njenu vezu jer ni ona to njoj ne radi. Anabela bi Luni rekla: "Slušaj majku jer sam na kraju uvek bila u pravu! Imam više iskustva u životu nego ti i znam kakvi su muškarci poput Marka! Zaboravljaš da ga i tvoj otac i ja od pre dobro poznajemo". Luna bi se tad samo još više razbesnela, pa bi Anabeli objašnjavala da se Marko promenio i da uživa pored njega - rekao nam je izvor blizak Đoganijevoj.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Marko Miljković

Kako dalje saznajemo, Đoganijeva je ipak posle dužeg razgovora sa majkom i reči da će je Marko kad-tad razočarati pukla pod pritiskom i rešila da se polako udalji od Marka.

- Luna je posle višesatnog razgovora sa majkom ipak shvatila da joj je ona uvek želela samo najbolje, pa je na kraju poslušala Anabelu. Objasnila mu je da je najbolje da se rastanu na neko vreme, da malo ohlade, ali da će svakako ići na odmor koji su odavno isplanirali - priča izvor.

U prilog našim saznanjima ide i činjenica da se blogerka uključila u lajv na Instagramu koji je Atijasova držala, pa je tom prilikom objasnila da se već neko vreme ne viđa sa Markom, pa će sa majkom otići sama na odmor.

- Marko i ja smo se dogovorili da otputujemo zajedno na more jer smo sve rezervisali ranije. Sad se svakako retko viđamo jer hoćemo da odmorimo malo jedno od drugog. Sa majkom hoću sama da odem na odmor jer mi je to stvarno preko potrebno - rekla je Đoganijeva.

Ostaje samo da vidimo da li će Luna i Marko otići na dogovoreni odmor i pokušati da spasu svoju vezu ili će do tad Luna potpuno posustati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pilot

03.08.2019 05:21

Ja kad sam se zaljubio i oženio, ostavio sam majku i oca, i posvetio se svom braku i svojoj deci. I u Bibliji tako piše.

Odgovori 19 2
Blucanka

03.08.2019 07:56

Nebuloze.

Odgovori 3 11