Komšije sa Novog Beograda oplele po Luni: Glumi zvezdu, šeta kuče i bahati se po kraju!

Autor: Pink.rs

Zadruga

04.08.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Luna Đogani tek se doselila u novi komšiluk, ali o njoj i njenom dečku Marku Miljkoviću dosta se zna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Susedi imaju različita mišljenja o novim komšijama. Jedni misle da je vaspitana i kulturna mlada devojka koja živi svoj život i nikoga ne dira, dok je drugi ne mirišu previše i smatraju da nije dostojna da živi u luksuznom novobeogradskom naselju.

Njena prva komšinica, koja nije želela da otkriva svoj identitet, niti da se fotografiše, otkrila je da je novopečena pevačica veoma glasna i da ne zna za kućni red.

- Nema ni mesec dana kako živi u našoj zgradi, a već je napravila haos. Prvo je njena majka Anabela mesec dana pre nego što je ta mala trebalo da se useli pravila haos po zgradi jer su unosili neke stvari, a onda je došla i princeza. Noću pušta glasno TV i muziku, sve čujem i ne mogu da spavam od nje. Dva puta sam je zatekla kako se raspravlja sa tim njenim dečkom u ulazi, ma stvarno nema smisla. Iskreno, za nju nisam čula pre nego što je došla u naše naselje, ali zbog ovog ponašanja koje je do sada pokazala, uopšte nisam zadovoljna - izjavila je starija gospoža koja živi u Luninoj zgradi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Lepo mišljenje nema ni gospođa koja radi u blizini Lunine zgrade jer ju je dva puta videla da šeta psa a da nije pokupila za njim.

- Gledala sam taj rijaliti, ali ona mi je oduvek antipatična. Mnogo je plakala i ponižavala se. Od kada se doselila u naš kraj nisam je mnogo viđala, a kada sam je videla, šetala je onu svoju kucu. Nije bila baš zainteresovana za psa, pričala je sve vreme telefonom, a kada je pas obavio nuždu, Đoganijeva se samo okrenula i otišla. To je van svake pameti. Kako može da bude tako bahata? Posle toga nisam ni imala želju da je upoznam niti da razgovaram sa njom. Nije ona za ovaj lep i luksuzan kraj. Umišljena je i nadobudna, a bez osnova - ispričala je radnica Marija a njena koleginica dodala:

- Nju nisam viđala ali njenog dečka Marka jesam. On je fin i kulturan, dva puta mi se javio kada je prošao pored naše firme. Takođe, videla sam da sa njim stalno dolaze neki paketi iz pošte, pa je on silazio da ih preuzme - tvrdi komšinica.

U prodavnici u kojoj Luna stalno kupuje, prodavačica laže:

- Luna je preslatka i veoma vaspitana devojka. Često dolazi da kupuje namirnice. Jednom mi je otkrila da ne voli da kuva i da najviše voli da jede po restoranima, ali da zbog dečka mora da ima pun frižider jer se on ljuti kad dođe kući, a nema šta da se jede - iskrena je bila prodavačica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slobodan

04.08.2019 07:00

A tek kad počnu proslave i pijanke, bezacete iz zgrade

Odgovori 22 6
Električar

04.08.2019 10:02

Njeno kuče izbacuje parfem i keksići.

Odgovori 16 4