Đoganijeva iz Egipta za Srpski telegraf! Luna: Ako zatrudnim, pauziraću pevačku karijeru!

Autor:

Zadruga

07.08.2019

03:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari Luna Đogani i Marko Miljković otputovali su pre pet dana u Egipat na prvo zajedničko letovanje, a po blogerkinim rečima i slikama koje kače svakodnevno na društvene mreže, vidi se da golupčići uživaju u zasluženom odmoru.

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Luna Đogani

Kako je Luna za Srpski telegraf otkrila, njih dvoje se divno provode, svakodnevo upoznaju jedno drugo sve više, ali pričaju i o ozbiljnim temama i zajedničkom životu.

- Zaista sam presrećna, Marko i ja se baš lepo slažemo, ako mi veruješ, nijednom se nismo posvađali (smeh). Znam da su ljudi navikli da ja stalno nešto kontriram, ali zaista sada nema potrebe za tim. Marko je jako pažljiv prema meni i tretira me kao princezu. Ovo mi je zasad najbolje letovanje u životu - kaže Luna i dodaje da ne može da zamisli dan bez svog dečka.

Luna: Marko je jako pažljiv prema meni i tretira me kao princezu

Foto: instagram.com/luna_djogani
Otišla na zasluženi odmor

- Imam utisak da smo ceo život zajedno, on je pravi dečko za mene. Zreo je i zna kako sa mnom da se ponaša, ma presladak mi je. Svaki dan ovde u Egiptu je za nas nova avantura, da li mi verujete da mi fali i kad ode da se kupa - iskrena je blogerka.

Kako je ovo prvo Lunino i Markovo zajedničko letovanje, nismo mogli, a da ne pitamo Đoganijevu da li postoji šansa da im se desi ono što i većini parova na odmoru, pogotovo kada sevaju varnice i na slikama koje postavljaju.

Marko i ja se volimo, tako da, kada bi se to desilo, ja bih bila najsrećnija žena na svetu. Posao nigde neće pobeći, porodica je na prvom mestu

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Uživa u ljubavi sa Markom

- Iskreno, toliko nam je lepo i toliko smo se prepustili jedno drugom, da ne mislimo ni o čemu niti se štitimo. Radimo šta hoćemo bez ustezanja i razmišljanja. Ako zatrudnim, pauziraću muzičku karijeru, nema ničeg bitnijeg od porodice i deteta. Sve drugo može da čeka. Marko i ja se volimo, tako da, kada bi se to desilo, bila bih najsrećnija žena na svetu. Posao nigde neće pobeći, znate dobro da je meni ljubav na prvom mestu - rekla nam je blogerka.

Foto: instagram/ luna_djogani

Luna u vreloj pozi!

Luna i Marko se ludo provode na moru, a slike koje kače na Instagram govore više od reči. Jedna od poslednjih slika koju je Luna podelila sa pratiocima jeste u minijaturnom crnim bikiniju, iz kog su joj umalo ispale grudi. Neki od njenih pratilaca se našalio na račun njenog dečka.

- Znamo, Miljkoviću, da ti nije lako. Ali sami si tražio ovo care i držimo ti fige.

Foto: instagram.com/marko.miljkovic

Doživeli neprijatnost u Egiptu!

Ljubavnom paru je pozlilo na letovanju, a prve simptome je osetila Luna i požalila se Marku. On se nije potresao jer je mislio da je uzrok jako sunce i začinjena hrana, na koju blogerka nije navikla. Međutim, posle samo pola sata i njemu je bilo sve lošije. Mučnina, grčevi, povraćanje. Đoganijeva je bila van sebe jer joj je bilo žao da tako nešto pokvari njihov odmor, dok je Miljković bio smireniji i kontaktirao je sa hotelskom ambulantom, koja im je nakon kratkih nalaza ustanovila da su se otrovali od morski plodova. Na svu sreću, posle infuzije koju su dobili ubrzo je golupčićima bilo dobro, pa su se vratili svakodnevnim aktivnostima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Tamara ana

07.08.2019 04:08

Mislim, sta reci. Prelepo, prelepo, prelepo. LJUBAV.

Odgovori 6 23
Milan

07.08.2019 05:46

Da li mi verujete da mi fali i kad ode da se kupa - iskrena je blogerka. A zašto se i Luna ne kupa sa njim?

Odgovori 21 4
Tigar

07.08.2019 06:17

Koju karijeru? Ona je pjevacica??????

Odgovori 25 4
Jela

07.08.2019 10:31

Pauziraće nešto što nije ni počelo, a možda nikada i neće.

Odgovori 12 1