Marko je nagovorio? Luna odustaje od muzike i vraća se modi!

Autor: Informer

Zadruga

06.08.2019

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Luna Đogani u poslednjem intervjuu istakla da želi isključivo da se fokusira na muzičku karijeru, izvor blizak rijaliti zvezdi tvrdi drugačije.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Luna i Marko

Naime, blizak prijatelj Đoganijeve i njenog emotivnog partnera Marka Miljkovića je za Informer otkrio da par planira da pokrene zajednički biznis koji bi trebalo da učvrsti njihovu ljubav.

Reč je navodno o novoj liniji odeće sa Luninim potpisom, a Marko smatra da je to potez od milion dolara iako je prvobitna kolekcija doživela fijasko.

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Marko i Luna

- Firma će imati 45 zaposlenih, od kojih će većina biti zaduženi za proizvodnju garderobe. Biće tu krpica za sve generacije, pa i za decu, među kojima njih dvoje imaju mnogo fanova - otkrio je izvor, dodajući da se Marko i Luna nadaju da će njihovi proizvodi uskoro dobiti status brenda.

Osim toga, njegova rođaka iz Švajcarske bi trebalo da im pruži veliku podršku u celom ovom projektu. Par se još uvek nije oglašavao ovim povodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelena

06.08.2019 19:49

Izmisljotina !

Odgovori 3 13
Vojo

06.08.2019 19:51

Luna ima više šanse da uspe sa modom ili glumom nego sa pevanjem.

Odgovori 14 2