Ana troši gomilu para, pa je kontrolišem: David se žalio na Koraćevu!

Autor: Informer

Zadruga

08.08.2019

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Govorkanja da neće moći da isprati ritam svoje devojke kada je trošenje novca u pitanju, David Dragojević je sada i potvrdio, otkrivši da njegova Ana Korać daje brdo para koje on ne može da zaradi.

Foto: instagram.com/david__dragojevic_official
Jedva je prati...Ana i David

Međutim, Dragojević se trudi da zadovolji sve apetite svoje devojke pa i one se*sualne te je priznao da je Ana odlična u krevetu:

- Jedva sam čekao da izađem iz "Zadruge" da možemo na miru da vodimo ljubav. Otkad su nam tamo zabranili da imamo paravane u tuš-kabini, nismo mogli da budemo intimni. Sad napokon uživamo. Ana je u krevetu desetka - rekao je David, a samo mu jednu želju devojka nije ispunila:

- Ostvarila je sve moje intimne fantazije osim jedne. Želim da idemo u prodavnicu igračaka za odrasle i da kupimo nešto od tih igračaka.

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
On bi da je vodi u prodavnicu igračaka za odrasle...

David i Ana napolju troše mnogo novca, ali su ipak uspeli malo da uštede.

- Vredan sam i sposoban. Uvek idem napred i željan sam uspeha. Ani nikada nisam pričao bajke, zna ceo moj život. Tačno je da ona troši gomilu para na garderobu. Takva je. Pokušavam da je malo kontrolišem. Razmišljam gde i kako da uložim novac koji smo zaradili u "Zadruzi". Imam za sada neke ideje koje ne bih otkrivao da se ne izjalove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Avram

08.08.2019 09:31

Svi su mu pričali da ona troši 5 hiljada evra dnevno. Sada ćuti, trpi i plaćaj.

Odgovori 16 2
Ana

08.08.2019 11:04

Možda uspe da joj smanji potrošnju na 3 do 4 hiljade evra dnevno. Izdrži Davide do Zadruge 3.

Odgovori 15 2