Nakon vesti da je Miljana prijavila oca Sinišu za zlostavljenje, Kulić uradio nešto nečuveno: Ovo je bila njegova reakcija!

Autor: Pink.rs

Zadruga

09.08.2019

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U domaćim medijima odjeknula je vest da je bivša učesnica najgledanijeg rijalitija na našim prostorima "Zadruga" Miljana Kulić prijavila svog oca Sinišu za zlostavljanje i psihičko maltretiranje.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Siniša Kulić...

Naime, u njihovom porodičnom domu u Nišu dogodila se drama kada je Siniša svoju ćerku pljunuo, a zatim počeo da je vređa. Međutim, na tome se nije završilo, pa ju je na kapiji, ispred njihove kuće, Siniša uhvatio u predelu desne ruke od čega je, kako je ona navela, zadobila modricu. 

Miljana je potvrdila ove navode, a beogradski mediji kontaktirali su Sinišu. Međutim, Kulić nije bio raspoložen za razgovor, te je, nakon što mu je postavljeno pitanje, usledilo nekoliko sekundi ćutnje, a Kulić je zatim, po svoj prilici u nedostatku argumenata da opravda svoje postupke, spustio slušalicu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

09.08.2019 18:43

Miljani se ne moze nista verovati. Videli smo koliko su nas lagali u Zadruzi.

Odgovori 13 0
Stršljen

09.08.2019 18:48

Kasno čova shvatio da je napravio skota,ali iver ne pada daleko od klade.

Odgovori 10 0