Potresna ispovest Kulićkine dadilje Klare: Siniša će ubiti Miljanu i bebu!

Autor: M. Đedović - T. Cvejanović

Zadruga

10.08.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda Miljana Kulić prijavila je oca Sinišu Kulića za nasilje u porodici nakon incidenta koji se dogodio u njihovom porodičnom domu 7. avgusta. Srpski telegraf ekskluzivno je objavio detalje njihovog sukoba, a dadilja Klara, koja se stara o Miljaninom sinu Željku (1) odlučila je za naš list da otkrije detalje torture kroz koju i ona prolazi sa Miljanom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink/TV Happy
Siniša i Miljana...

Naime, Klara se prvo osvrnula na događaj koji je Miljana pre tri dana prijavila Policijskoj upravi Niš i rekla da ih je Siniša brutalno maltretirao.

- Mnogo puta sam prisustvovala ovakvim scenama, samo je za poslednji incident kao izgovor iskoristio to što je njegova supruga Marija otišla na more, a on nije hteo, pa je u poslednjem trenutku otkazao. Bio je nervozan tog dana što je ona otišla jer je navikao da mu je ona tu za sve, malo je popio i napravio scenu kada je ugledao Miljanu, bebu i mene. Miljani je svašta radio, vikao je i na mene, gurao je garnituru na mene, a dete mi je bilo u rukama, uplašila sam se da nešto ne uradi Željku. Nije dete dužno da trpi traume, Miljana se jako uznemirila - započela je priču dadilja i potom otkrila šta se godinama dešava u kući Kulića.

- Ovo je deseta godina kako on maltretira Mariju i ćerke, Marija neće da se razvede jer ima tri ženska deteta s njim, da se ne bi svašta pričalo. Poslednje što se desilo je to da je mene optužio da sam ukrala zlato iz kuće i kad smo mu pokazali da je zlato tu, on je rekao da je sanjao. Nakon toga me je i gurnuo i oteo mi Željka i terao me iz kuće. Ovo je strašno, godinama se iz čista mira napije i nema ga po ceo dan. Onda dođe kući i krene da maltretira sve koji su tu i da isteruje iz kuće i vređa nazivajući ih najstrašnijim imenima. Miljana zbog njega nije psihički dobro, zbog njega je i počela jako mlada da pije lekove. Nije ih samo tukao jer ne sme, ali do kad će to tako biti, nisam sigurna. Znate kako je to s ljudima koji su poročni, on je ipak alkoholičar, takvi ljudi, kad im padne mrak na oči, mogu nekog da ubiju. Nedajbože da Miljana i Željko stradaju. Ne mislim da bi ih on upucao ili nešto, ali šta da je uzeo garnituru, pa bacio na Miljanu sa detetom u naručju... Ne smem ni da pomišljam. Ceo komšiluk ovo sve zna, ali ćute jer ga se plaše i misle da je psihopata - rekla je Klara za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Siniša i Marija...

Podsetimo, Srpski telegraf je objavio da je Miljana 7. avgusta u 18.10 prijavila Policijskoj upravi Niš oca Sinišu Kulića za nasilje. Prema izveštaju iz policije u čiji smo posed došli, Miljana je objasnila da ju je otac iz čista mira napao.

Dadilja Klara: Gurao je garnituru na mene, a dete mi je bilo u rukama, uplašila sam se da nešto ne uradi Željku

- Ja sam sa dadiljom Klarom i sinom Željkom oko 17.15 otišla da ispratimo mamu do Nisove pumpe jer je mama otišla autobusom na more. Kada smo se vratile kući, Siniša je otvorio prozor i počeo da mi viče: "Kurvo, stoko, nesposobna si, luda si, ceo svet zna da si luda." Dok sam držala dete u rukama, Siniša me je više puta pljunuo kroz prozor, onda je krenuo da viče i na Klaru, pitao je šta će ona tu. Klara je od mene uzela dete jer sam se uznemirila. Dok je Klara sedela sa detetom na klupi, on joj je prišao, počeo da viče pred detetom i pomerao je klupu na kojoj je sedela sa bebom. Prilikom izlaska na kapiju Siniša me je uhvatio rukom u predelu desne ruke i od toga sam dobila modricu - stajalo je, između ostalog, u Miljaninoj izjavi.

RepublikaFoto: e-stock
Miljana Kulić...

Kako saznajemo, Siniša je dobio zabranu prilaska 48 sati, ali ostaje da vidimo da li će nadležni organi reagovati i produžiti zabranu na 30 dana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Srpski telegraf pomogao i Dragani Mitar

Dragana Mitar prošla je kroz veoma težak period u kome joj je ekipa Srpskog telegrafa pomogla obelodanivši stravične pretnje koje je dobijala od supruga Siniše. Mitrovljeva je nakon naših pisanja uspela da dobije pravdu na sudu i zaštitu nadležnih organa, te sada živi bezbedno. Nakon što je videla kroz šta Miljana prolazi, Dragana joj je pružila podršku u teškim trenucima i još jednom zahvalila Srpskom telegrafu.

- Miksi, izdrži, ti si kraljica. Meni su ljudi iz Srpskog telegrafa mnogo pomogli i tebi će. Hvala još jednom Srpskom telegrafu - napisala je Mitrovljeva na Instagram profilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stršljen

10.08.2019 09:43

Žalosno,sve potres do potresa ali u mozgovima ove lude familije.

Odgovori 10 1
Kokan

10.08.2019 10:02

Marija i Miljana sa jos 2 odrasle sestre ne mogu da cuvaju, hrane i neguju dete, vec placaju dadilju. Heeeejjj!

Odgovori 11 0