Snimala ga cele noći: Mina i Šako imaju burnu prošlost, a sada su ponovo zajedno!

Autor:

Zadruga

11.08.2019

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški je pre dve godine dovela pevača Šaka Polumentu u centar skandala kada je, još kao maloletnica, objavila njegov video snimak pod nazivom "Nedostaješ", zbog čega je on bio van sebe od besa.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, promo foto
Ponovo zajedno... Mina i Šako

Nakon što je ona sporni snimak objavila na društvenoj mreži Instagram, podigla se velika prašina. Javnost je oštro osudila Šakovo udvaranje maloletnoj Mini, a pevača je dodatno iznerviralo to što je ona na Instagramu objavila i video-snimak u kojem ga imitira.

Foto: instagram.com/_mina.official__
Mina Vrbaški na nastupu Šaka Polumente

Pored toga, Šako je sve vreme tvrdio da mu je telefon ukraden i da nije on slao snimke Mini. Njih dvoje su bili u velikoj svađi, u javnost su procurile i razne prepiske, a sve se stišalo kada se Mina javno izvinila pevaču i njegovoj porodici zbog svega što se desilo.

Foto: instagram.com/_mina.official__
Mina cele večeri snimala Šaka...

Iako su se par puta sreli tokom Mininog učešća u Zadruzi, gde je pevač gostovao na žurkama, ni jedno ni drugo se nisu previše trudili da iniciraju kontakt. Međutim, sada je sve iznenadilo to što je Mina otišla na Šakov nastup!

Ona je na svom Instagram storiju okačila nekoliko snimaka sa pevačevog nastupa, na kom je očigledno uživala. Interesantno je da je Mina neprestano snimala Šaka, a šta je razlog tome, verovatno zna samo ona.

Da li su se njih dvoje sreli oči u oči i porazgovarali, za sada je nepoznato

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pula

11.08.2019 18:30

Treba joj kadar. Pa da doda malo materijala za prijem u Zadrugu 3.