Stanija lagala da je operisana u SAD: Tomović razotkrio starletinu rijaliti-prevaru!

Autor:

Zadruga

12.08.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović razotkrio je bivšu devojku Staniju Dobrojević posle više meseci ćutanja i otkrio sve njene laži i obmane.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Otkrio sve njene tajne... Stanija i Vladimir

Kako Vladimir tvrdi, starleta je lagala da je privremeno napustila rijaliti zbog operacije koju je navodno imala u Americi i da je izašla iz "Zadruge" kako bi se družila s nekim muškarcima.

Naime, Tomović je potvrdio pisanja Srpskog telegrafa da Stanija 13. 10. 2018. nije u Americi operisala štitastu žlezdu iako je ona to tada demantovala. Kako je priznao u emisiji "Narod pita", shvatio je da laže, da je obmanula čitavu javnost, te sa takvom osobom više ništa nije želeo da ima.

Otišla je tada malo da se druži s bilo kim, otišla je da uživa, sve je lagala, ali mene ne može. Neka da papire iz te bolnice, u kojoj je operisana

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Izneo sve detalje o Dobrojevićevoj

- Staniju sam prozivao jer je ona obmanjivala javnost, nikakve operacije nije bilo. Otišla je malo da se druži s bilo kim, otišla je da uživa, lagala je javnost, mene ne može. Ona je to rekla, meni je lično priznala da nikakve operacije nije bilo. Mi nismo mogli da se čujemo 20 dana, ona nije htela. Ona je sletela na aerodrom i tri nedelje mi se nije javljala zato što sam našu sliku dao novinarima. Rekao sam joj da je obmanula javnost. Neka da papire iz te bolnice, u kojoj je operisana. Ona je obmanula i produkciju i ostale učesnike i narod - rekao je besno Tomović, pa nastavio da razotkriva starletu.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Nije mogla da mu kaže istinu... Stanija Dobrojević

- Neću sad da nastavljam. Ona je rekla: "O nekim stvarima ne mogu da pričam i da si mi muž, ne bih mogla da ti kažem." Ja sam bio zaljubljen u osobu koja je zverski obmanula javnost. Mazali su po meni izmet kao marmeladu na palačinku. Znao sam da će da mi napakosti i ona i njen PR tim. Neka bude da sam ja najgori - iskren je bio Vladimir, pa se pravdao da su emocije učinile svoje iako mu je glava na vreme govorila da je Stanija opasna i da će mu zagorčati život, kao što je na kraju i uradila.

Meni je priznala da nikakve operacije nije bilo. Prevarila je i produkciju i narod

- Ja sam znao kad se 20 dana nismo čuli da tu nešto nije u redu. Znao sam odlično da tu postoji nešto. Iza paravana njene laži. Znao sam da će da bacaju izmet na mene šleperima. Ona je stupila u kontakt sa mnom pre nekoliko dana preko neke osobe. Prestaće da me pominje ako ja prestanem da puštam naše tonske zapise. Ja sam možda najgori, ali ne priznajem da je ona bolja od mene. Staniju sam upoznao tek kada sam izašao i video njeno pravo lice. Tek tada sam uvideo sa kakvom devojkom sam bio. Hvala bogu što me pogledao i udaljio od takve žene - rekao je Crnogorac, pa osuo paljbu po bivšoj i time svima stavio do znanja da više ne želi da čuje za starletu.

- Ja mogu stvarno da kažem, posle svega što je ona rekla, posle toga što mi je psovala porodicu, posle kletvi, posle uvreda, mogu stvarno da kažem da je ona jedan ljudski odron, da je niko i ništa, da me je sramota što sam ikada u životu dodirnuo Staniju Dobrojević, a ne bio s njom. Ježim se kad pomislim da sam ja morao da budem sa takvim otpadom. Moralna nula. Sramota me je što sam bio s njom - zaključio je Vladimir.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
A delovalo je kao da će opstati... Stanija i Vladimir

Podsetimo, Stanija i Vladimir započeli su vezu u rijalitiju "Zadruga". Kršni Crnogorac fizički je nasrnuo na Aleksandru Subotić, zbog čega je i diskvalifikovan iz rijalitija, dok je starleta nakon izvesnog vremena takođe napustila imanje u Šimanovcima, zbog, kako je navela, zdravstvene intervencije koja očigledno se nikada nije desila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tigar

12.08.2019 05:31

Ovaj Vladimir je gori nego neka ženetina.

Odgovori 18 4
kata

12.08.2019 07:09

Nigdje cojstva kod zenetine Vladimirovke.

Odgovori 17 3
Kum

12.08.2019 10:28

Vladimirka kao neka grdna ženetina. Niđe čojstva ni junaštva.

Odgovori 11 2