Drama u porodici Đogani: Luna umalo doživela moždani udar, Miljković ne može da dođe sebi!

Autor:

Zadruga

13.08.2019

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani hitno je primljena u bolnicu dan nakon povratka sa letovanja u Hurgadi. Kako Rijaliti magazin saznaje, Đoganijeva je za dlaku izbegla moždani udar zbog problema sa aritmijom koji godinama vuče.

RepublikaFoto: Prntscrin
Marko i Luna...

Naime, pobednica "Zadruge 2 "osetila je nesnosan bol u glavi, koji je bukvalno oborio u krevet, nakon čega je kolima Hitne pomoći prevezena u Klinički centar.

- Luna se požalila Marku da oseća bol u glavi, na šta joj je on sugerisao da popije tabletu protiv bolova. Kako je bol postajao intenzivniji i nakon uzimanja lekova, Luna je tražila od Marka da zove doktora. Prava drama se odigravala u stanu Đoganijeve sve dok Hitna pomoć nije došla. Luna je vrištala jer je ludela od bolova, dok je Marko polivao vodom - govori dobro obavešten izvor i objašnjava da je sreća što je Hitna pomoć brzo reagovala.

- Čim je došla Hitna, izmerili su Luni pritisak i već tada je bilo jasno da su u pitanju srčani problemi. Odmah su je prevezli u Hitnu, gde su analize pokazale da je u pitanju atrijalna fibracija. To je oboljenje uzrokovano srčanom aritmijom, gde usled zakrčenja krvnih sudova može da dođe do moždanog udara - pojašnjava izvor izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Kako dalje saznajemo, u pitanju je podmukla bolest jer veliki broj pacijenata ima takozvanu asimptomatsku atrijalnu fibrilaciju i oni uopšte ne osećaju da im srce radi nepravilno, što je bio slučaj kod Lune. Takvi pacijenti su posebno ugroženi jer moždani udar kod njih može biti prva manifestacija ove aritmije.

U pitanju je podmukla bolest jer veliki broj pacijenata ne oseća da im srce radi nepravilno, što je bio slučaj kod Lune

Prava drama odigravala se u Kliničkom centru dok su se lekari borili da joj osposobe rad krvnih sudova. Anabela se stvorila u roku od minut kada je čula da joj je ćerka primljena u bolnicu, dok je Marko nervozno šetao hodnikom. Samo zahvaljujući brzoj reakciji lekara koji su joj dali neophodnu terapiju da joj stanje stabilizuju Lunu su bolovi ubrzo popustili, a organizam joj je vraćen u normalu.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo pobednicu "Zadruge 2", ali ona nije želela da priča na ovu temu.

Foto: Prntscrin

Anabela: Vodiću je kod najboljih stručnjaka

U nekoliko navrata tokom boravka u "Zadruzi" Luni je pozlilo, zbog čega joj je ukazana lekarska pomoć. Tim povodom Anabela je otkrila da njena ćerka boluje od srčane aritmije, ali da će sve dati od sebe da je izleči.

- Moja Luna je imala problem sa srcem. Nervoza i stres doveli su do jakih aritmija, zbog čega je potražila pomoć lekara, a sada pije i lekove. Očajna sam što nisam uz nju u najtežim trenucima - rekla je Anabela nakon jednog od srčanih napada njene ćerke.

- Samo mi je važno da izađe živa, a srce ćemo da izlečimo. Vodiću je kod najboljih stručnjaka i potrudiću se da joj bude bolje - rekla je Anabela nakon "Zadruge 1".

Šta je atrijalna fibrilacija?

Atrijalna fibrilacija je pretkomorsko lepršanje, koje pacijent oseća kao nepravilan i neprijatan rad srca. Najčešća je od svih aritmija i pogađa ogroman broj ljudi. Ovo stanje srce čini manje efikasnim, a nepravilan ritam u pretkomorama srca povećava rizik od stvaranja krvih ugrušaka, koji dovode do moždanog udara.

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Luna rođena sa anomalijom bešike

Lunina majka Anabela Atijas jednom prilikom otkrila je da je njena ćerka rođena sa anomalijom bešike, zbog čega je već kao beba okarakterisana kao bubrežni bolesnik. Zbog toga su prve dve godine Luninog života provele u bolnici. Zbog jake infekcije koju je dobila u "Zadruzi" Anabela je bila u strahu da njenoj ćerki ne počnu da otkazuju bubrezi.

Foto: e-stock

Marko ne može da dođe sebi

Luninog dečka Marka Miljkovića mnogo je potresla situacija u kojoj se našao sa svojom izabranicom.

- Već nekoliko dana ne može da dođe sebi, jedva da i progovara, a od Lune se ne odvaja ni na sekund. Preplašio se - navodi izvor blizak rijaliti-paru.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
kata

13.08.2019 07:43

I to bas pred predstavljanje prve pesme.

Odgovori 29 5
Ja

13.08.2019 10:34

Sada neka se zapitaju ona i njena majka, DA LI JE NOVAC VREDNIJI OD ZDRAVLJA?

Odgovori 30 4
Mišo

14.08.2019 17:54

@Ja - Ovo je reklama pomoću moždanog udara. Ljudi umiru zbog moždanog udara a oni se reklamiraju i zezaju dok drugi umiru.

kao da ne znamo

13.08.2019 11:01

Zbog jake infekcije koju je dobila u zadruzi bla bla. I ne dobila je sestro, dobio bi je najzdraviji a ne ona koja je vec tako osetljiva a dobila je zna se kako.

Odgovori 27 4