Nadeždi Biljić kamataši prete smrću: Pevačica i rijaliti-učesnica u ozbiljnoj opasnosti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Nadežda Biljić poslednjih dana dobija užasne poruke od opasnih kamataša od kojih je uzimala novac na zajam pre nekoliko godina, a koji nije vratila. Kada su videli da je pre nekoliko dana preuzela ključeve škode koju je osvojila kao šestoplasirana u ovom rijalitiju, rešili su da joj naplate dugove koje su planirali da joj oproste.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nadežda Biljić

Naime, Nadežda je pre dve godine pozajmila novac od opasnih momaka, ali kako joj je poslovno išlo jako loše, a i u rijalitiju iz kog je pobegla ostala je bez honorara, oni su se sažalili i prećutno oprostili dug. Međutim, kako za Rijaliti izvor otkriva, situacija se promenila i Nadežda trpi već danima pravu torturu, ali i dobija ozbiljne pretnje.

- Nadežda je pri završetku rijalitija "Zadruga 2" osvojila šesto mesto, čime je postala vlasnik automobila marke škoda. Iako je prošlo skoro mesec i po dana od završetka pomenutog rijalitija, pevačica je tek sada i zaista preuzela automobil. Ona se pohvalila na Instagramu objavivši sliku kako drži ključ u ruci. Da je ova objava bila mač sa dve oštrice i da je njome probudila duhove prošlosti, govori podatak da Nadežda već danima ne mrda iz kuće, a kola je sakrila kod prijatelja u garažu da ne bi ostala bez njih. Naime, otkako je uzela ključeve i preuzela automobil, počeli su da pristižu preteći pozivi i poruke, od kojih se diže kosa na glavi - kaže izvor blizak pevačici koji dalje nastavlja:

Nadežda već danima ne mrda iz kuće, a kola je sakrila kod prijatelja u garažu da ne bi ostala bez njih

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kamataši joj prete smrću

- Iako je Nadežda u prvi mah bila zbunjena i mislila je da se neko zeza s njom, poruke koje je dobijala narednih dana rešile su rebus. Shvatila je da su u pitanju njeni stari "drugari" sa kojima ima neraščišćene račune.

- Nakazo, nećeš uspeti ni kilometar od kuće, gorećeš zajedno sa kolima. Ili ćeš da vratiš pare za koje se praviš blesava da ih duguješ ili ćeš zažaliti dan kad si se rodila. S nama se niko nije šalio, pa neće ni jedna šatorska jebaljka. Majčino mleko imaš da propišaš, kalašturo raspala - glasila je jedna od pretećih poruka koje je Nadežda dobila.

 S nama se niko nije šalio, pa neće ni jedna šatorska jebaljka. Majčino mleko ima da propišaš, kalašturo raspala, stoji u tekstu preteće poruke

- Plakala je, tresla se i pila lekove za smirenje. Ona misli da će oni da se smire, da je neće mučiti i tražiti joj kola umesto para koje duguje. Čak razmišlja da potraži pomoć mnogo moćnijih prijatelja kako bi ove kamataše koji joj prete smirili i zamolili da joj ne uzimaju kola i ne prete joj više - završava naš izvor.

U prilog ovim navodima govori i SMS sa pretećim sadržajem u čiji smo posed došli, a u kojima su navedene pretnje po Nadeždinu bezbednost.

Nakon ovih saznanja pozvali smo Nadeždu, koja nije želela da govori na ovu temu, pravdajući se da je za njenu bezbednost bolje da ne priča o tim ljudima.

Foto: instagram.com/nadezdabiljic

Nadežda se ne odvaja od mame!

Nadežda Biljić danima je već u društvu mame Slavice jer se nada da je kamataši neće dirati ukoliko je sretnu s njom. Ona je čak i na Instagramu objavila maminu sliku ispod koje je napisala "Nigde bez gospođe mame". Plaši se da bude sama, pa joj je majka uvek glavna podrška i pratilac.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pare ulaže u karijeru!

Nadežda je odlučila da sav novac koji je zaradila u rijalitiju uloži u muzičku karijeru.

Ona planira da snimi nekoliko pesama i spotova, a ekipa koju priželjkuje je i te kako skupa, ali proverena. Pevačica ne želi da je pamte kao rijaliti-paćenicu, već kao muzičku zvezdu sa raskošnim glasom i dobrim pesmama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
pula

13.08.2019 09:32

Nadežda nema vozačku dozvolu. Ne treba joj auto. Verovatno planira da ga proda.

Odgovori 10 1
Ruska

13.08.2019 17:24

Mirko Gavric i Anabela ce ti pomoci ... mozda i Slobodan .... ! Friends