Meni niko ne treba dok imam vas! Miljana raskinula sa dečkom!

Autor:

Zadruga

13.08.2019

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica "Zadruge" Miljana Kulić progovorila je o svojim ljubavnim problemima.

RepublikaFoto: e-stock
Miljana Kulić

Ona je na društvenoj mreži Instagram otvorila dušu i otkrila kako se oseća kada su u pitanju muškarci. 

Rijaliti učesnica priznala je da se uobrazila i da više poštuje sebe, a onda je progovorila i bivšim momcima.

- Mnogo sam se uobrazila i počela da mnogo, mnogo poštujem sebe i da budem mnogo obazriva i probirljiva kada su muškarci u pitanju... Mislim da sam dosta grešila i birala pogrešne partnere. Ispunjena sam u svakom smislu te reči... Predivna porodica, dete, svi smo zdravi i živi, nema li većeg bogatstva? Naravno da ne... Čekam princa na belom konju, a konje bih zamolila da me zaobilaze. Volim vas. P.S. Meni niko ne treba dok imam vas - napisala je Miljana, ali se nije tu zaustavila.

Foto: instagram.com/miljanicakulic

- Legla sam i pre nego što zaspim, počela sam da razmisljam o bivšima i krenula sam redom. Da li je realno da se ja ne sećam nijednog bivšeg, nijedne lepe situacije, poljupca, priče... Nikada u životu, mislim i sigumo znam da bivša ljubav ne može da bude sadašnja, jer kad te neko voli, voli te i u dobru i u zlu i kada je najteže, bori se za tebe i za vašu ljubav. Da li ću ja nekom muškarcu više da verujem, pitam se? Uh, što volim taj osećaj kad nekog volim, ali sumnjam da će se to u skorije vreme dogoditi. Blokirane su mi emocije za muškarce, a srce je zakljucano -  zaključila je Miljana.

Foto: instagram.com/miljanicakulic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
pula

13.08.2019 09:23

Toliko ih je bilo da se izgubila u brojevima.

Odgovori 16 0
dugi

13.08.2019 18:48

Nijedan muskarac ne moze opstati sa Miljanom.

Odgovori 15 0
Jelena

14.08.2019 17:54

Ma to bila neka kres kombinacija, samo nek' se svalera, a na dete ne misli, pretpostavljam da je zbog toga i imala onu frku s caletom.