Bivša učesnica rijalitija Matoroj slala porno slike i zvala je na jahtu: Sanja sve pročitala, pa napravila haos!

Autor: Alo

Zadruga

13.08.2019

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore zaista drži veliku pažnju javnosti, te se njihov odnos dovodio u pitanje bezbroj puta. Uprkos svemu njih dve skoro 2 godine uspevaju da održe vezu koja je i dalje tabu tema.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Sanja i Matora...

Sada je isplivala prepiska poznate rijaliti učesnice koja je u dugogodišnjem braku ali joj nije smetalo da pošalje ekspicitne fotografije i poruke bivšoj učesnici zadruge Jovani Tomić Matoroj.

Ona je u sitne sate zvala Jovanu na jahtu i u kuću svog muža, da se vide, ali pre nego što je uspela da dobije odgovor od Jovane, dobila je odgovor od Sanje Stanković.

- Svako ko mi se meša u vezu neće dobro proći, kako bi se ona osećala da se njoj neko meša u brak? Sram je bilo svojih potupaka, neka već jednom shvati da Jovana ništa ne želi sa njom i neka je zaboravi. Nadam se samo da će njen suprug videti sve ovo i da će mu biti jasno s kim ima posla i s kim je u braku - poručila je Sanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
laza

13.08.2019 19:10

Sanji treba da je jasno da se Matora zasitila nje. Vise provela vremena sa Lunom nego sa Sanjom.