Pozvala ga da joj prebroji plastične delove tela: Sanja se razbesnela pa poslala Tomoviću poruku!

Autor:

Zadruga

13.08.2019

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava Vladimira Tomovića da voli prirodne devojke bez plastičnih operacija, zbog čega je napravio odabir i Sanju Stanković etiketirao kao devojku od plastike, bivšu zadrugarku je razbesnelo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković ljuta na Vladimira

Naime, Vladimir je imao mogućnost da između Kije Kockar, Ane Korać i Sanje Stanković odabere ženu koju bi oženio, a on je bez dvoumljenja odabrao pobednicu "Zadruge 1".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Hteo da prozove Staniju, pa potkačio Sanju...

- Kristinu Kockar ne poznajem, ali je devojka na mestu. Sanja Stanković nema lepo mišljenje o meni iako me ne poznaje. Fizički je najviše moj tip Kija jer nema plastičnih operacija, ove dve imaju puno plastičnih operacija, ja to ne volim. Jeste da sam ja u "Zadruzi" napravio manji izlet sa nekom koja je ne daj Bože sva od plastike. Ima 1% ljudi koji je u zabludi kakva je Stanija, ona je katastrofa koja hoda. Ja je ne bih ni štapom takao - izjavio je Vladimir, a zbog ovoga se Sanja Stanković našla uvređenom pa mu je poslala poruku:

Foto: instagram.com/vladelije
Sanja poslala poruku Vladimiru

- Dragi moj Vladimire, verovatno si navikao na plastiku pa ne znaš da prepoznaš prirodu. Ja nemam nijednu plastičnu operaciju. Možeš i da proveriš ako mi ne veruješ, tj. ako Matora odobri- napisala je Sanja, a Vladimir joj je ubrzo odgovorio:

- Draga moja Sanja, svaka čast ako nemaš, neću proveravati, verujem na reč. Navikao sam ja na prirodu, ali mi se ponekad omakne neka plastična kesa. Živa bila, sve najbolje - napisao je Vladimir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dugi

13.08.2019 18:43

Sanja laze. Videli smo njenu sliku pre plasticnih operacija i sada je gledamo kakva je. Sigurno je operisala grudi, nos, jagodice, usne i zube. Operisala ili ubacila implatante (implante). A mozda i jos nesto.

Odgovori 13 0