Strašno, Lepi Mića nikad brutalniji: Luna i Marko su se je*ali gde ja ne bih ni pi*ao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni zadrugar Lepi Mića prozvao je Lunu Đogani i Marka Miljkovića na račun seksualnih odnosa koje su imali u "Zadruzi 2" na specifičnim mestima.

RepublikaFoto: Republika.rs
Lepi Mića

Kako je Mića priznao u emisiji "Narod pita", on nikada ne bi imao seks na mestima na kojima su Luna i Marko redovno spavali.

Naime, u toku emisije se uključila jedna gledateljka i pitala je Lepog Miću sledeće:

- Koja je razlika između seksa Lune i Marka i ostalih devojaka?

Mića: Taj smrad po kupatilima od svih nas može samo jak želudac da podnese, za to Luni treba skinuti kapu

- Jedina je Luna dama koju ja nisam napao što to radi, ja sam rekao da ne treba da radi u kupatilu, po ćoškovima. Ja ću vama da ispričam kako su imali seks. U pantalonama, u farmerkama, preko prekrivača, u kupatilu, gde čovek ne bi imao ni malu nuždu, a kamoli odnose. Stalno su se vaćarili. Samo skinu fasadu i stave drugu, nema kupanja, njima su noge prljave! Meni je to sve bilo toliko gadno i jadno da sam okretao glavu. Taj smrad po kupatilima od svih nas može samo jak želudac da podnese, za to Luni treba skinuti kapu. Miris fekalija, duvana, prljavog veša, smrdljivih čarapa i patika. Zaista jad i beda - opisao je Mića mesta gde su Luna i Marko imali seksualne odnose.

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Marko i Luna

Lepi Mića nije zaobišao ni rijaliti par Davida Dragojevića i Anu Korać, a dotakao se starletine mame Ljiljane Korać, čija je primanja komentarisao.

- Ta veza neće da traje. David ne može da drži Anu na leđima. On kao puši tompus sa Lazarom i pokazuje moć, a čovek ne puši. Ja idem na bazen gde je ulaz 300 dinara i nemam problem sa tim. Svratim na pijacu. Živim kao normalan čovek. Ja sam bio protiv te veze. Plata Anine majke nije više od 40 hiljada dinara, a ćerka vozi auto od 50 hiljada evra! Miki je rekao čime se ona bavi i da ima momke koje su bogati. Ništa protiv toga nemam, ali kažem, to ne može da se zarađuje od modelinga. Ona može da zarađuje, ali on ne može - rekao je Mića.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Lepi Mića

Nakon što je spomenuo njenu mamu, Koraćeva je poslala poruku u kojoj se obratila Lepom Mići.

- Dobro veče Ognjene, zamolila bih Miću da se previše ne uzrujava oko moje potrošnje i mog života. Ispostaviću mu naplatu današnjeg spota, možda i on time počne da se bavi, jer ne znam šta je njegov posao. Neka gleda svoj život i svoju porodicu i da više vremena provodi sa njima. I neka ne spominje moju majku da ne bi imao problem sa mnom. Zna on vrlo dobro o čemu ja pričam, hvala lepo. Prijatno veče vam želim - glasila je poruka Ane Korać, a onda joj je Lepi Mića poručio da je čeka u studiju da se obračunaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Mina

14.08.2019 06:06

Imao bi ti samo da imas sa kim

Odgovori 9 25
blučanka

14.08.2019 09:11

Ne mogu shvatiti da čovjek u tim godinama, roditelj koji ima kćerku može tako nešto da izjavljuje. Nije ni čudo što mu je kćerka pobjegla u Ameriku, a žena se krije po Beogradu (ukoliko mu je još uvijek žena). Šta ti neko može uraditi da blatiš nekog, pogotovo što mu oni mogu biti djeca. A ko je on? Pjevač? Konobar? RIjaliti igrač? On je jedan obični dezerter, koji se bogatio na patnji svog naroda, rodoljub iz fotelje. Mizerija od čovjeka

Odgovori 8 25
tasa

14.08.2019 09:36

Samo kost i koža, pojela ga zloba.

Odgovori 20 1
Alibaba

14.08.2019 17:22

@tasa - Jeste kost i koža ali govori istinu.

Odgovori 14 2