Baka, pa majka: Ljuba Pantović TRUDNA?

Autor: Alo.rs

Zadruga

14.08.2019

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović je danima imala zdravstvenih problema i nije se oglašavala povodom toga dok se ne otkrije njihov uzrok. Imala je problema sa hormonima i ciklusi joj nisu bili redovni, pa je posumljala da je u drugom stanju.

RepublikaFoto: e-stock
Ljuba Pantović

Njen sadašnji dečko Mirko se obradovao tome kako pišu mediji, i sa ushićenjem je prihvatio vest kada mu je Ljuba rekla na šta sumnja.

Ljuba je odradila detaljne preglede na privatnoj klinici, i nekoliko dana je bila u neznanju šta je čeka, da li po treći put postaje majka ili ne. Nakon što je dobila sve rezultate, lekari su otkrili da ima cistu koja može da se otkloni rutinskom operacijom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ljuba Pantović

Čim se vrati sa odmora, odlazi na privatnu kliniku da to sredi.

-  Istina je da sam posumljala da sam trudna, posle toliko godina veze Mirko i ja se ne pazimo iskreno ali i ne priželjkujemo dete. Iskreno ja što sam rađala, rađala sam i ne planiram vise da se ostvarujem u ulozi majke. Presrećna sam što imam svoju unuku i priželjkujem ih još, tako da uživam u tome da sam baka - izjavila je Ljuba Pantović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vuk

14.08.2019 15:46

To joj je neko "smestio" u Zadruzi. Dok je spavala. Sram ih bilo.

Živojin

14.08.2019 16:19

Davidovo?

Alibaba

14.08.2019 17:30

DNK. Da Nije Komšijino?