Udarao me je u glavu, stomak i u nogu! Ceo stan mi je krvav: Nadežda Biljić završila u Urgentnom centru!

Autor:

Zadruga

15.08.2019

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarce koje je protekle noći Nadežda Biljić dobila od svog dečka Tomislava Panića uzrokovale su joj povrede na glavi, nozi i stomaku zbog čega se pevačica uputila u Urgentni centar kako bi joj lekari ukazali pomoć.

RepublikaFoto: facebook.com/Brasnislav Banencee Simic
Nadežda Biljić pokazuje povrede koje joj je naneo Toma Panić...

Kako je Nadežda otkrila za Republika.rs do incidenta je došlo kada su Toma i ona sa društvom izašli na jedan splav:

- Sve je bilo u redu sinoć, lepo smo izašli na splav, a onda je on otišao negde i rekao:"Brzo se vraćam". U jednom trenutku videla sam ga sa nekim devojkama i nakon toga smo prešli na drugi splav gde sam ga zamolila da ako već flertuje, da to ne radi na moje oči. Rekao je da se ta devojka već dugo sviđa njegovom drugu pa je prišao da "proba da je smuva za tog drugara". Rekla sam mu da je trebalo to da mi kaže odmah - priča uznemirena Nadežda koja kaže da se svađa nastavila i u njenom stanu.

Foto: instagram.com/nadezdabiljic
Objavila da je pretučena... Biljićeva

- Posle toga smo se svađali u mom stanu gde on gostuje kad je u Beogradu, pošto sam je, je l' te, njegova devojka. Tamo mi je rekao da sam ja ljubomorna i pretukao me je. Sva sam krvava, imam povrede na glavi i na nozi. Udarao me je rukama i nogama, svuda pa i u stomak - izjavila je Biljićeva koja je otkrila da je nakon toga pozvala polciju:

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
A tvrdila je da je on bolji od Mikija... Nadežda i Toma

- Nakon što me je pretukao, ja sam ga izbacila iz stana, ali je on tražio da uđe i da prespava pa da ujutru ode. Pošto sam se plašila pustila sam ga, a kada je zaspao zvala sam drugaricu iz detinjstva da dođe i pomogne mi da spakujem vredne stvari i odem iz stana. Kada je došla spakovala sam najvrednije i pozvla polciju koja je odmah došla i privela ga - kazala je pevačica za Republika.rs i otkrila da je sada na putu za Urgentni centar:

- Ja sada idem u Urgentni jer sam sva krvava, ceo stan mi je krvav i idem da mi pogledaju povrede. A on je priveden - ponavljala je bivša učesnica "Zadruge 2".

Inače, Toma i Nadežda su vezu započeli u rijalitiju, a tamo su je i okončali da bi romansu nastavili po izasku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stršljen

15.08.2019 09:03

Što se žale nama,neka se žali Miroviću on ih je spojio,ili splavovima za provid,to se pravoj domaćici koja zna da skuva pasulj ne dešava.

Odgovori 11 6
Evelyn Krimova

15.08.2019 12:38

@Stršljen - To ti je nagrada, sto si ga onoliko nahvalila u "Narod pita". Devojko, o kakvoj ljubavi ti pricas od strane tipa koji te je tako strasno vredjao u Zadruzi? Kako je moguce da ne vidis da on ima velik problem sam sa sobom. A tebi je moj savet da se batalis velikih ocekivanja, vratis u Valjevo, pevas negde i smiris se.

željko

15.08.2019 10:43

Alkohol. Bas mi je zao Nadezde. Osudjujem svako nasilje.

Odgovori 21 0