Toma Panić osim Nadežde tukao i policajca, a evo šta je danas izjavio nasilnik!

Autor:

Zadruga

15.08.2019

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadeždu Biljić, bivšu učesnicu "Zadruge" i pevačicu protekle noći pretukao je dečko Tomislav Panić kog je po njenoj prijavi jutros privela policija.

RepublikaFoto: Prntscrin
Robijaće zbog Nadežde, ali i zbog policajca... Biljićeva i Panić

Nadežda je jutros otišla u Urgentni centar zbog povreda koje je imala na celom telu, dok je Panić davao iskaz u policiji.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Biljićeva napustila Urgentni centar...

Kako Republika.rs ekskluzivno saznaje, Panića čeka robija do 3 godine i 2 meseca, obzirom na to da je nasrtajem na Nadeždu prekršio uslovnu kaznu za fizičko nasilje nad policajcem. Ovu informaciju za Republika.rs otkrila je Nadežda koja tvrdi da će Panić sada robijati:

- On je sada u policiji, i nadam se da će tamo i ostati. Uostalom pre mene je nasrnuo na policajca zbog čega će sada da robija 3 godine i dva meseca. On je na uslovnoj zbog nasrtaja na policajca, e sada će da robije - izjavila je Nadežda.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Toma tukao i policajca...

S druge strane, Panić je danas napustio policijsku stanicu u pratnji četiri policajca i kroz smeh se obratio novinarima:

- Vadite me odavde, molim vas - rekao je Toma.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
U policiji se smejao... Toma

Podsećanja radi, do incidenta je došlo nakon što su se Nadežda i Toma posvađali na jednom splavu jer je on flertovao sa nepoznatom devojkom, što je pevačici zasmetalo. A kada su došli u njen stan, nastavili su svađu koja je kulminirala u tuču. Naime, Panić je pretukao Nadeždu nanevši joj povrede po glavi, nozi i stomaku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marijana

15.08.2019 13:42

Ako je stvarno na uslovnoj kazni, nasilnik Toma će dugo spavati u zatvoru.

Odgovori 13 0
pula

15.08.2019 15:55

Izvadićemo te za nekoliko godina. Ako se i tamo u zatvoru ne potučeš sa nekim.

Odgovori 14 0
Veronika Star

16.08.2019 04:34

Kakav nasilnik i dripac i on je kao maneken za Armanija.... ha ha ha... kako da ne. Sada ce biti maneken u prugastom odelu. Takve treba drakonski sankcionisati!