Luna poslala poruku Nadeždi: Moju prepisku su namestili Kijini fanovi!

Autor:

Zadruga

15.08.2019

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prepiska Lune Đogani koja se pojavila danas, a u kojoj ona tvrdi da neće da podrži Nadeždu Biljić koja je jutros pretučena, kako kaže novopečena pevačica, je namešteno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Luna je danas poslala poruku Nadeždi Biljić tvrdeći da su fanovi Kije Kockar namotirali njenu prepisku kako joj sabotirali njenu pesmu "Deveti krug" koja danas izlazi:

-Namestili su prepiske Kijini fanovi kako sam podržala to što ti se desilo. Hoću da znaš da ja nemam veze sa tim. Znaš i sama kakvo mišljenje imam o nasilju i kroz šta sam ja prošla. Žao mi je mnogo što ti se to desilo, iako sam čula da jesi nešto pričala o meni, to nema veze sa ovim što ti se desilo. Samo hoću da znaš da ja to nisam. Nikada u životu ne bih podržala jer sam ja to proživela. Molim te, veruj mi. Već danima pokušavaju da me sabotiraju i da mi prave pakao zbog pesme. Glavu gore i ne veruj nikome ništa - između ostalog je napisala Luna Biljićevoj koja joj je najpre kratko odgovorila:

Foto: Srpski telegraf

- Dobro draga, hvala ti u svakom slučaju. 

Luna je, ipka, nastojala da sazna i kako je Nadežda pa je čak izjavila i da bi ubila Tomu Panića. 

Podsetimo u javnosti se pojavila prepiska Lune i njenih fanova u kojoj Đoganijeva odbija da pruži podršku Nadeždi jer ju je gostujući sinoć u emisiji "Narod pita", pljuvala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Kijevka

15.08.2019 14:26

Mozda je neko nocas usao u Lunin stan, ukljucio njen mobilni i poslao poruku na njen Instagram profil, a da ona nije ni znala, jer je spavala.

Odgovori 30 4
tasa

15.08.2019 19:14

@Kijevka - bolesnice

Odgovori 4 13
david

15.08.2019 14:53

Nemoguće je namestiti nego se pazi na svoj mobilni i laptop. A pasvordi se ni majci ne daju. Tvoji najbliži su to napisali.

Odgovori 28 1
pula

15.08.2019 15:51

Namestili su prepisku tvoji ukućani koji koriste tvoj mobilni i laptop. Luna se pravi mnogo naivna.

Odgovori 29 2