Surovo oglašavanje Tome Panića nakon nasilja nad Nadeždom: Ono što je imao da kaže je jezivo!

Autor: Pink.rs

Zadruga

16.08.2019

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Toma Panić našao se u jeku afere da je fizički nasrnuo na Pinkovu zvezdu i bivšu devojku Nadeždu Biljić tokom jučerašnjeg dana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma Panić...

Razlog njihove svađe bio je njegovo flertovanje sa drugim  devojkama u prisustvu Biljićeve, zbog čega su nakon što su stigli u njen iznajmljen stan na Banovom brdu nastavili raspravu, gde je kako Nadežda navodi, Panić fizički nasrnuo na nju i tom prilikom joj naneo povrede.

Prvi dan nakon skandala Toma se oglasio i tom prilikom otkrio šta mu je rekla majka Jasmina.

- Čuo sam se sa majkom, ona je malo bolje. Za sada mi je to bitno. Sve ostalo ide po proceduri, naravno ja nemam nikakve kontakte, niti želim da imam kontakt sa Nadeždom. Za sada toliko - izjavio je Toma, a potom i otkrio da li je uzeo lične stvari iz Nadeždinog stana:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić...

- Nisam i nisam rekao nikome da je kontaktira, ako želi neka pošalje na moju kućnu adresu, do nje je. Takođe mi je i lična karta ostala u njenom stanu, ali bih radije da izvadim drugu nego da imam bilo kakav kontakt - ispričao je Panić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
david

17.08.2019 06:49

Dajte njegovu izjavu kod policije. Ako ste dali njenu izjavu dajte i njegovu. Zašto nema njegovog svedocenja.?