Ubiću Tomu pre nego što mi ubije dete: Nadeždin otac rešen da presudi Paniću!

Autor:

Zadruga

17.08.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Nadežda Biljić brutalno je pretučena u noći između srede i četvrtka kada je na nju nasrnuo dečko Tomislav Toma Panić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Rodtelji su bili veoma zabrinuti za Nadeždu...

Kako Srpski telegraf saznaje, maneken je jedva izbegao da mu presudi pevačicin otac Radoje Biljić! Naime, Biljićkina majka je za naš list otkrila da je jedva je obuzdala supruga nakon što je saznao da mu je Panić pretukao dete, pa ga je svim silama zaustavljala u njegovoj nameri da osakati Tomu, koji je posle brutalnog prebijanja Nadežde legao u krevet i zaspao kao da se ništa nije desilo.

RepublikaFoto: facebook.com/Brasnislav Banencee Simic
Pretučena Nadežda pokazala povrede...

Pevačicina majka Slavica je jedva savladala supruga Radoja, koji je nakon saznanja da je maneken pretukao njegovu ćerku želeo da mu se osveti

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadeždnina majka ispričala o nasilju iz svog ugla... Slavica Biljić

- Bila sam van sebe u trenutku kad sam saznala da mi je Toma pretukao ćerku. Sve se desilo kao grom iz vedra neba, sedela sam i gledala TV kad me je Nadežda pozvala sva van sebe! Ona je ridala preko telefona: "Majko, ja ne znam čime sam zaslužila da me dečko opet prebije! Što se sve ovo meni u životu dešava!" Prvo nisam shvatala šta je bilo, a onda kad se sabrala, pitala sam Nadeždu da mi objasni. Rekla mi je da je Toma posle kraće svađe skočio na nju i da ju je udarao pesnicama gde god je stigao. U tom trenutku kao da me je sve preseklo, pa sam počela da se tresem. Sve mi je preko telefona objasnila, a ja sam posle otišla do kuhinje i popila šećer i vodu. Laknulo mi je jer sam znala da je Nadežda pozvala policiju i da je s njima, pa sam znala da je na bezbednom - rekla nam je potreseno Slavica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Slavica i Radoje Biljić

Slavica: Smirila sam Radoja govoreći mu da je Nadežda dobro i da je Toma priveden u stanicu

Ona nam je u nastavku objasnila da je najgore tek dolazilo jer nije znala kako će sve da saopšti suprugu Radoju.

- Posle razgovora sa ćerkom nisam znala kako ću sve da ispričam mužu jer sam znala da će peške da pođe za Beograd i sve sam reši. Drhtala sam pre nego što sam mirno sela pored Radoja da mu sve objasnim, a kad je video koliko sam bleda, skočio je, upalio svetlo i samo rekao: "Govori šta je bilo!" Skupila sam snagu i tad sam mu rekla da se Nadežda posvađala sa Tomom i da ju je izudarao, ali da je važno da je dobro. On je tad skočio i poleteo ka hodniku da uzme ključeve i jaknu. Videla sam šta se sprema, pa sam skočila ispred njega, uhvatila ga za rukav i pitala gde će. On je tad počeo da viče kao nikada u životu! Kazao mi je: "Šta gde ću?! Idem da ga ubijem! Bolje ja njemu da presudim nego da on ubije našu ćerku! Dokle više da je razvlače svi! Naučiću ih sve pameti, pa i nju." Tad sam mu rekla da nema potrebe da sad u besu pravi skandale i da je dete dobro. Rekla sam mu da je otišla u policiju i sve prijavila, a da je Toma na saslušanju i da će verovatno za sve da odgovara. Tada se Radoje smirio - rekla je Nadeždina mama.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nadežda je odmah posle batina posetila lakara...

Slavica je u četvrtak uveče posle nemilog događaja gostovala u emisiji na Pink televiziji sa ćerkom kako bi diskutovale o ovom slučaju, pa je otkrila da joj nije bilo jasno što je njena naslednica sve želela da sakrije.

- Žao mi je što Nadežda nije odmah opisala stvari kakve jesu. Ona ga je još i štedela, a nije trebalo. Mora da ustane i da kaže da je on nešto sigurno koristio od opijata i da je bio pijan kad je do svega ovoga došlo. Toma ju je vukao i gazio po podu, trezna i normalna osoba ne može pri čistoj svesti tako nešto da uradi - govorila je Biljićeva.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Tvrdi da nije tukao Nadeždu... Toma

Pre početka emisije Tomislav se oglasio i naveo da je svađa sa Nadeždom počela zbog ljubomore, ali je negirao da je digao ruku na nju.

- Dao sam izjavu u policiji, a mislim da se slaže s njenom. Izlazili smo u grad i tu sam načinio par koraka koje nije trebalo da načinim, bio sam sa drugim devojkama. Nadežda je tu izljubomorisala. Nisam je prevario, nisam ne znam ni ja šta radio. Ja volim da sam u društvu mladih devojaka i ona to zna. Kad smo došli kući, počela je rasprava. Nisam je udario - rekao je Panić u izjavi za medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading