Ona je bruka za ženski rod: Draganu Mitar izvređala nepoznata žena!

Autor:

Zadruga

18.08.2019

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica "Zadruge 2", Dragana Mitar govorila je na različite teme vezane za popularni rijaliti, ali nije bila lišena ni neprijatnosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Gledateljka ju je izvređala na sva usta... Dragana Mitar

Dragana je gostovala u emisiji "Narod pita", a u jednom trenutku, u program se uključila gledateljka koja joj nije bila nimalo naklonjena. Ona je osudila ponašanje Dragane Mitar, rekavši, čak, da je ona "bruka za ženski rod".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kritikovali je što je sina ostavila pa ušla u "Zadrugu 2"...

- Ona je žena imala priču sa nekoliko ljudi. Pričalo se samo o njenim švaleracijima. Dete koje ima tri godine treba da bude uz majku, a ne da mu majka ide u rijaliti. Ona je bruka za ženski rod po mom mišljenju. Je l' ona nešto normalno uradila, je l' nešto skuvala? Ona samo priča o Ša i Pavlu. Ona je pokazala ko je i šta je. I posle "Zadruge" je otišla da se provodi na moru, umesto da čuva dete - rekla je jedna gledateljka.

- Nema potrebe da se pravdam. Dete mi je došlo na more, ali zašto bih ga medijski eksponirala? I ovo je previše što sam iznela u "Zadruzi", kasnije mi se obilo o glavu. Ubuduće ću manje pričati istinu, a više laži - bio je Draganin komenta na gledateljkinu izjavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lav

18.08.2019 09:15

Gledateljka je u pravu da je Dragana bruka i sramota za zenski rod. Nije ni pocrvenela. Jos se smejala.

Odgovori 11 0