Pričao je deci da sam pu*ila celom Beogradu: Ljuba otvorila dušu o traumama iz braka s Karađorđem!

Autor: Alo.rs

Zadruga

18.08.2019

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić imali su veoma burne svađe u rijaliti programu "Zadruga 2", a njihov odnos se tokom boravka u imaginarijumu samo pogoršao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Isplivale najgore svađe Ljube i Karađorđa

Po izlasku iz rijalitija Pantovićeva je progovorila o braku sa Subotićem i otkrila detalje zbog kojih mu nikad neće oprostiti:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Poludeće zbog ovoga... Karađorđe

- Karađorđe je učio našu decu kako im je mama ku*va, nakon svakog vikenda koji su proveli kod njega kad su bile male, uvek su mi prepričavale šta im je pričao o meni. Kad se vrate od njega, one meni pičaju kako sam ja pu*ila ku*ac celom Beogradu, kako sam ja ku*va koja radi za pare, i eto čemu je on njih učio kad odu kod njega. Aleksandra je pala pod taj uticaj, dok Gorana je moj duplikat, ne zanimaju je mediji, ne šminka se, ne farba se dete za primer - izjavila je Ljuba koja je dodala da je njena straija ćerka prokljuvila u namere svog oca:

RepublikaFoto: e-stock
Iznela sve detalje iz braka s Karađorđem... Ljuba

- Naravno Aleksandra je shvatila ko je on i šta je njegov cilj, i imala je priliku u rijalitiju da vidi kako se ponaša. Srećna sam sada što na svoju mamu gledaju na kao šampiona, a ne kao na ku*vu kako ih je on učio. Ali Magdalenu nisam dala, nju ću sačuvati od svega. Ona je moj anđelak, naučila sam je i da pliva i da skače, da bude srećno i zadovoljno dete. Zloupotrebljavao ju je od malih nogu kako bi sebe podizao u medije, ali tome sam stala na put. Hvala bogu da je Aleksandra shvatila da je on loše utisao na Magi i da sve ono što je pričao o njoj, pričao je samo kako bi sebe reklamirao jer je to bio jedini način da mediji pišu o njemu - rekla je Ljuba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading