Kakav šok! Spajali ga s Kulićevom, a Tomović tvrdi: Nisam s Miljanom, zaljubljen sam u njenu majku!

Autor:

Zadruga

19.08.2019

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Tomović, za kog se spekulisalo da će ući u "Zadrugu 3", nedavno se zbližio s Miljanom Kulić i mnogi su mislili da među njima ima nečeg više od prijateljstva.

RepublikaFoto: Prntscrin
Ko bi rekao... Bojan je zapravo zaljubljen u Mariju

Tomović, koji inače boluje od bipolarnog poremećaja, sada je šokirao javnost objavom na fejsbuk profilu o tome da s Miljanom nema ništa već da je zaljubljen u njenu majku Miljanu Kulić:

Foto: instagram.com/miljanicakulic
A svi su mislili da je Tomović u vezi s Miljanom

- Ja nisam u vezi sa Miljanom Kulić, jer mi se sviđa njena majka Marija. Zaljubio sam se u tu ženu, prvi put kad smo razgovarali preko Vibera, te oči, te usne, nestvarno lepa žena i samo pet-šest godina starija od mene, ali nažalost udata je i ja nikad neću ni muvati, niti bilo što pokušati, jer znam da je verna svome mužu - napisao je Tomivić pa dodao da je Marija realna, poštena i uvek tu da ga posavetuje.

- Iako znam da nikada ništa neće biti između mene i Marije, mogu barem da je volim u sebi, to niko ne može da mi zabrani. Šta da radim, to je jače od mene, a uvek sam se i palio na plavuše, starije od mene, od Suzane Mančić, Marine Perazić, Brene pa do Marije Kulić. Jbg, srce ne bira, a Miljani, šta god ona pričala o meni, od srca želim sve najljepše u životu i da konačno pobedi u rijalitiju. Mada, ako i Marija uđe u Zadrugu, navijaću za nju, ipak je ona moja ljubav, platonska - napisao je pevač i otrkio da neće ući u Zadrugu, jer, kako je rekao, nema tih para zbog kojih bi ponovo ušao u bilo koji rijaliti.

- J*bes pare kad izgubiš zdravlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

20.08.2019 07:56

Budalo, preko ćerke se dolazi do majke.