ŠOK! Nadežda oprostila Tomi brutalno prebijanje: Par se tajno viđa, a ovo su detalji koji će vas zaprepastiti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić i Toma Panić našli su se u strogoj tajnosti i priznali jedno drugom da se vole i dogovorili se da će se viđati. Nakon što je maneken koga je upoznala u rijalitiju "Zadruga" brutalno pretukao prošle nedelje u njenom stanu, podigla se velika prašina, a slučaj je došao i do policije.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nadežda i Toma...

Toma je istog dana priveden na saslušanje na kom je proveo nekoliko sati. On je tada dao izjavu da ga je Nadežda udarila flašom u glavu, te da je morao da je odgurne i ona je pala preko stola, pa je tada zadobila povrede. I pored batina, skandala, policije i pola estrade koja je Nadeždi pružila podršku, oni su se videli proteklog vikenda.

- Nadežda je poznata kao plahovita, voli da drami i paniči, a vrlo često i nema toliko razloga za takvim stvarima. Ne sumnjamo da je nju Toma zaista izudarao, ali ne toliko koliko je ona predstavila kada se pojavila u javnosti. Da jeste, ne bi prešla preko svega, već bi ostala dosledna sebi i onima koji su stali uz nju. Iako se zarekla da mu se nikada u životu više neće javiti, Nadežda i Toma su se videli posle svega. Njega je grizla savest, nije mu bilo dobro zbog toga što je napravio, zna da ga Nada voli, zna da je iskrena i da je bila rešena da prihvati sve njegove vrline i mane. Nijedna devojka ga nije tako lepo prihvatila. Plakao je dve noći, pio je i dozivao njeno ime. Kajanja i griža savest navele su ga da okrene njen broj. Iako prvo nije htela da mu se javi, odbijala je pozive i pravila se da joj je svejedno, kada joj je poslao fotografiju na kojoj plače, Nadežda se totalno slomila. Plakala je i ona. Onda su se čuli i plakali zajedno sat vremena. On ju je molio da se vide, da izglade stvar. Nakon sati i sati ubeđivanja, poklekla je - navodi dobro obavešten izvor Rijalitija. Pevačica nije mogla da ostane imuna na Tomine suze:

RepublikaFoto: instagram.com/tomapanicofficial
Toma i Nadežda...

- Emocije su bile prejake. Odlučila je da se vidi s njim i da popričaju o svemu u četiri oka. On ju je sačekao kod druga u stanu. Jedno vreme su se samo grlili i plakali. Nisu ništa pričali. Onda je Toma molio da mu oprosti, ljubio je i plakao. Obećao je da će joj se iskupiti za sve i da će joj biti najbolji momak na svetu i najveća podrška ako pristane da pređe preko batina koje je od njega dobila. Kako je slaba na njega, a veoma emotivna i luckasta kada se zaljubi, ona je pristala. Ipak, Tomi je postavila uslove. Nema više alkohola, nema izlazaka, gledanja u druge devojke, agresivnog ponašanja i nema javnog viđanja. Ne želi da je osude svi oni ljudi koji su joj pružili podršku u momentu kada je dobila batine. Ona želi da njihovo viđanje bude u strogoj tajnosti.

Nadežda: Možda je pokušao da se pomiri. Ja ga ne mrzim, ne mogu emocije da prestanu preko noći

Odmah smo pozvali Nadeždu da je pitamo da li je istina da je Toma pokušao da dođe do nje, a ona nam je potvrdila da je on u depresiji i da ne prestaje da plače.

- Možda je i pokušao... S njim mogu samo uz obezbeđenje da se vidim. Neka je u depresiji, neka plače... I ja sam plakala. Ja ga ne mrzim, ne mogu emocije da prestanu preko noći - bila je zagonetna Nadežda, dok Toma nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nadežda počinje sa nastupima!

Nadežda Biljić narednog vikenda ponovo kreće sa nastupima kojih ima napretek.

Nakon batina koje je dobila od Tome Panića pevačica je stopirala sve aktivnosti kako bi došla sebi. Nedelju dana se odmarala, a od narednog vikenda nastavlja da pravi haos širom regiona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Tekst potpisa

Porastao joj broj pratilaca na Instagramu!

Nadežda Biljić postala je megapopularna i tražena nakon skandala koji se desio prošle nedelje.

Njen broj pratilaca na društvenoj mreži Instagram skočio je za preko 5.000 novih folovera, a pozivi za nastupe su jači nego ikada do sada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

20.08.2019 07:45

Ovako se ponašaju bolwsnici,otpadnici društva.