Priznanje pred celom Srbijom! Ovo je pravi razlog zašto je Lepi Mića prekinuo svaki kontakt sa Anom Korać!

Autor:

Zadruga

25.08.2019

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića objasnio je pre neko veče u esmisiji "Narod pita" da zbog Ane Korać nije želeo da gazi svoje principe.

RepublikaFoto: pink.rs
Lepi Mića

Naime, njen ulazak u vezu sa Davidom Dragojevićem, a zatim i način ophođenja prema Aleksandri Subotić njemu se nije dopao, te je upravo to i razlog zašto njih dvoje više nisu u dobrim odnosima. 

- Ja nikada nisam rekao jednu ružnu reč o Ani Korać. To su govorili njeni bivši prijatelji, sadašnji, budući. Da budemo konkretni. Lazar je u pijanom stanju, da bi se dodvorio Aleksandri, sve najgore govorio o Ani. A onda je trezan govorio da je imao se*s sa Aleksandrom, jer su David i Ana bili ljuti na njega. Ako je iko vređao nju, vređao je njen prijatelj. Ana nikada mene nije poslušala. Ja nisam bio protiv veze, samo sam je pitao da li ima zrno odgovornosti? Nije me registrovala, onda je vređala devojku! Da li ja treba da zbog prijateljstva sa Anom gazim svoje principe? Mene ona više ne interesuje, rekao sam šta sam imao", objasnio je on u emisiji "Zadruga - Narod pita". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zajac

26.08.2019 05:53

Ponasa se kao pomocnik Velikog Sefa. Svi ga se boje.

Odgovori 12 0
pula

26.08.2019 12:47

@Zajac - Prema devojkama se ponasa kao Zaštitnik i Pokrovitelj. A posle ih nagovara i daje im savete sta da rade. Kao da on producira Zadrugu.

Odgovori 12 0
Manoilo

26.08.2019 13:00

Lepi Mićo je siva eminencija Zlatnog.

Odgovori 11 0
Deja

26.08.2019 13:44

Gargamel i njegove strumfete.

Odgovori 12 0