Kockareva nastupila u sado-mazo izdanju: Kija golim grudima mlatila pred decom!

Autor:

Zadruga

26.08.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar uplivala je u pevačke vode iskoristivši na dobar način popularnost koju je stekla dok je boravila na imanju u Šimanovcima.

Foto: instagram.com/printscreen
Kija Kockar

Iako ističe da je ona uspela u pevanju, ipak u poslednje vreme sve više na binu izlazi razgolićena. 

Naime, Kija je na nastupu koji je pre nekoliko dana održala u jednoj diskoteci u Crnoj Gori otkopčala sako i počela da igra kao da je na šipci dok su je iz prvog reda mahom posmatrala maloletna lica.

Uvijala se oko stalka za mikrofon kao striptizeta dok su je deca snimala i dozivala, tvrdi izvor

- Kija na svojim nastupima pored sebe ima igračice, a kako uvek želi da se pokaže u što boljem svetlu, odnedavno je počela sve manje garderobe da nosi kako bi na sceni izgledala što provokativnije. Ona se sa svojim PR timom konsultuje oko svega, a sama je dala predlog da počne da nosi izazovnije odevne kombinacije jer smatra da ima šta da pokaže. Ona je u jednom klubu u Igalu došla u šarenom neon kostimu, ali to nije bio autfit za celo veče - rekao nam izvor koji se našao na licu mesta.

Foto: instagram.com/printscreen
Kija Kockar

Kristina je planirala da u drugom satu nastupa iznenadi okupljene, pa je u jednom trenutku otkopčala gornji deo i počela da se dira po grudima. Kristina je igrala kao da je u striptiz-baru, držala se za stalak mikrofona i uvijala oko njega pred decom koja su nastup posmatrala iz prvih redova.

- Kija je rešila da se malo razgoliti, pa je nastup nastavila igrajući u brushalteru, to jest seksi donjem vešu koji nimalo ne liči na scensku garderobu. Deca su bez daha gledala u Kiju, pa su je snimala iz prvih redova mobilnim telefonima, a Kockareva se ponašala kao da je nije bilo briga što pred decom igra razgolićena, pa je i sama u jednom trenutku krenula da se snima i klipove objavljuje na društvene mreže - priča nam sagovornik i dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Deca dolazi na Kijin nastup, a ona polugola...

- Uvijala se oko stalka za mikrofon kao striptizeta dok su je deca snimala i dozivala. Umesto da peva, ona takav primer daje deci. Izbaciš grudi, igraš ko go-go igračica i kao baviš se pevanjem, grozno.

Inače, Kristina je prekjuče na svom Instagram profilu odgovarala na pitanja svojim pratiocima, pa je tom prilikom opet govorila o tome kako je i kada izgubila nevinost sa svojim tadašnjim dečkom. Ona je objasnila da se sve dešavalo iza bine dok je jedan koncert bio u toku, a pitanja su joj u najvećoj meri postavljale maloletne devojčice s obzirom na to da je opšte poznato da je na Instagramu prate uglavnom pripadnice nežnijeg pola.

Podsećamo, u poslednje vreme sve je više snimaka na kojima se vidi kako Kija nastupa u polupraznim klubovima i diskotekama, pa nema sumnje da sada putem golotinje pokušava da privuče pažnju jer joj pevanje ipak nije dovoljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
palac

26.08.2019 10:18

Druge pevacice se i gore ponasaju.

Odgovori 21 6
pula

26.08.2019 12:42

NIJE Kockareva nastupila u sado-mazo izdanju.

Odgovori 18 4
Sava

26.08.2019 12:57

U diskoteku mogu da udju maloletni i punoletni, pa i penzioneri.

Odgovori 20 3
dejan

26.08.2019 13:27

Kija videla od drugih, starijih pevacica kako se ponasaju, pa i ona.

Odgovori 15 4