Prvi stanovnik "Zadruge 3" ušao u Belu kuću: Željko Mitrović otkrio prvog stanara u Šimanovcima!

Autor: Alo.rs

Zadruga

26.08.2019

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovija sezona rijalitija "Zadruga" uveliko se najavljuje i novi stanari useliće se 6. septembra.

RepublikaFoto: pink.rs
Ko je prva učesnica "Zadruge 3"... ?

Međutim, pre svih u Belu kuću uselio se prvi stanar, a Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink i tvorac rijaliti programa "Zadruga", otkrio je o kome se radi.

RepublikaFoto: Pink TV
U rijaliti ušao prvi stanovnik... Željko Mitrović sve potvrdio

Željko je najavio dolazak Leposave koja je već na imanju i koja je spremna da dočeka novu ekipu. Reč je o robotu koji će brinuti o ispravnosti svih uređaja u Zadruzi i koji će prijavljivati kvarove ukoliko do njih dođe.

Ovoga puta, on se uključio direktno iz Zadruge, kako bi proverio da li sve teče po planu kako bi se početkom septembra nova garnitura učesnika uselila u velelepno zdanje.

- Sve je spremno za Zadrugu 3, probni vozač DJ Žex je isprobao turbo rolere koji će zadrugari imati na raspolaganju, a Leposava-robot (Leposava se zove jer je robot lepi ženski humanoid) sa veštačkom inteligencijom, brinuće o bezbednosti digitalnih i električnih uredjaja! - kazao je Željko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sava

26.08.2019 12:56

Ušao prvi stanovnik a nema slike.

Nole

05.09.2019 10:26

E moj Mijatove kakav si to čovek, odakle tebi to bogatstvo, kada činiš takve elementarne neverovatnosti. Ljubio si Anine S"se, kao da si jedini. Sigurno si8 bio slab ljubavnik kada te ona izbegava. Kud si navro, mali ? .....