(FOTO) Danas pola Srbije uzdiše za njom: Pogledajte kako je Luna Đogani izgledala na MALOJ MATURI!

Autor:

Zadruga

26.08.2019

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica druge sezone "Zadruge" Luna Đogani odmah je, po napuštanju Bele kuće, započela svoju muzičku karijeru, te je snimila svoj prvi singl "Deveti krug" koji je odlično prošao kod publike.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga 2 - Live
Luna Đogani...

Luna sada uživa u uspehu svog prvenca i u popularnosti, a ni udvarača joj ne manjka, ali Đoganijeva je pre samo nekoliko godina izgledala potpuno drugačije.

Internetom već danima kruži Lunina fotografija sa male mature, a na njoj mlada pevačica u usponu izgleda potpuno drugačije nego danas.

Luna je očigledno radila na svom izgledu, a šta je korigovala i u kojoj meri, nikada nije javno rekla i obelodanila.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
zeks

26.08.2019 16:19

Ruzna bila kao mala, ruzna i ostala.

Odgovori 52 9
Adem

27.08.2019 10:09

@zeks - Luna je videla lepotice u Zadruzi, koje su pre estetskih operacija bile obične devojke. Zašto se i ona ne podvrgne estetici? Onda cu joj priznati da je lepa. Ovako nosata, lice bubuljičavo, čelo ogromno i neravno, grudi dečije. Neugledna i ružna.

Odgovori 17 7
Tamara ana

26.08.2019 16:48

Onaj ko za Lunu moze da kaze da nije lepa, a jos gore da je ruzna ili je zao ili veze nema sa lepotom, u teskom je sukobu sa istinom. Luna je prelepa. U pubertetu je retko koja devojcica lepa. A decaci pogotovo.

Odgovori 9 48
Andrija

28.08.2019 06:23

@Tamara ana - Pa dokle traje taj pubertet kod Lune? Lupate gluposti bez pokrica. Narod ima oči. Ovaj naslov treba promeniti jer je JAKO SMESAN