(VIDEO) Nadežda je pokušala da me kontaktira: Toma napustio sud, pa otkrio zbog čega je priveden!

Autor:

Zadruga

27.08.2019

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Panić jutros je priveden u sud u Ustaničkoj ulici, a kada je izašao sačekali su ga brojni novinari kojima je objasnio zbog čega ga je policija dovela.

Foto: youtube.com/Republika.rs
Priznao zbog čega je priveden... Toma Panić

Iako su mnogi, u prvi mah, pomislili da je Panić priveden zbog fizičkog zlostavljanja Nadežde Biljić koje se nedavno dogodilo, bivši učesnik "Zadruge" otkrio je zbog čega je doveden u sud:

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Tvrdi da nije u sudu zbog Nadežde... Toma

- Imao sam neku poternicu i nisam mogao da izađem iz zemlje. Morao sam da se javim zbog nekog udesa što sam imao i pre "Zadruge" - naveo je Toma.

- Hvala bogu, nije zbog Nadežde, a jednog dana ću se obratiti javnosti i objasniti šta se dogodilo. Čekam da se sve malo slegne - izjavio je Toma koji nije želeo da ispriča svoju stranu priče. Ipak, Toma je priznao da je Biljićeva pokušala da ga kontaktira:

RepublikaFoto: facebook.com/Brasnislav Banencee Simic
Toma tvrdi da joj nije naneo ove povrede... Biljićeva

- Ja imam zabranu prilaska Nadeždi 30 dana, a ona je pokušala da me kontaktira preko majke. Ipak, neću rizikovati 60 dana zatvora i neću kontaktirati s Nadeždom - izjavio je Panić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adam

27.08.2019 20:12

Pazi, pazi, pazi šta radiš.