Zorica Marković tvrdi da joj nisu javili za ročište: Snežana je potegla svoje veze, dobiće kontratužbu!

Autor:

Zadruga

28.08.2019

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari vode ratove i van rijalitija!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković

Bivše zadrugarke, Snežana Ilić i Zorica Marković verbalno su se sukobile u "Zadruzi 2", a sve je dobilo epilog na sudu. 

Naime, sudija je danas viđena sa svojim advokatom ispred Trećeg Osnovnog suda u Novom Beogradu, gde je podnela tužbu protiv Markovićeve za naknadu štete zbog uvrede časti, a podnela je zajedno sa svojom ćerkom zbog niza uvreda izrečenih u rijalitiju.

Na sve ovo, dugogodišnja pevačica u svoju odbranu oglasila se za medije, a ona je tim povodom istakla da poziv za suđenje nije dobila, ali je zato već upućena da se penzionisana sudija koja ju je i tužila, već bavi određenim malverzacijama povodom spornog predmeta. 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Snežana Ilić

- Ne znam o kakvoj se tužbi i o kakvom suđenju radi, stvarno, videla sam u novinama. Ja se nisam pojavila zato što nikakav poziv nisam dobila - da jesam, naravno da bih se, kao svaki savesni građanin, odvazvala. Nemam čega da se plašim - ne izbegavam ništa, već mi nikakav poziv nije uručen - objasnila je pevačica koja je izrazila sumnju da je sudija u penziji "potegla svoje veze" kako bi predmet s Voždovca izmestila na Novi Beograd, iz njoj znanih razloga - rekla je Zorica i doala:

- Mene ta njena tužba stvarno ne zanima, ja sam njoj samo vratila i pričala sve ono što je ona meni. Ona je prva vređala i napadala moju decu, moje sinove, ja sam joj samo vratila. Nije istina da sam joj psovala mrtvu majku i da sam je pljunula! A kada je o tužbi reč, nije mi jasno zbog čega se sve dešava u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu, kad ni ona ni ja s Novim Beogradom nemamo veze - obe živimo na teritoriji Opštine Voždovac, gde bi i trebalo da se održi suđenje u nadležnom sudu, ali verovatno je ona potegla neke svoje veze i to premestila u sud na Novom Beogradu. U svakom slučaju, dolaziće ona opet na sud, zbog svega što je pričala o mojim sinovima koji su protiv nje podneli tužbu - objasnila je Markovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adem

28.08.2019 14:26

Imaćeš besplatan prevoz.