Vraća se na otvaranje "Zadruge 3"! Vesna Rivas progovorila o ponovnom učešću u rijalitiju!

Autor: Nemazabranjenih.rs

Zadruga

28.08.2019

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apsolutna rekorderka u Srbiji po broju dana provedenih u rijaliti programima je Vesna Rivas ili kako je još zovu mama igre.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Vesna Rivas

Ova pevačica, voditeljka i atrolog trenutno uživa na odmoru u Turskoj. Nametnulo se pitanje, dok se odmara u Maloj Aziji, da li možda tamo puni baterije za još jedan rijaliti. Evo da li ponovo možemo da je očekujemo u "Parovima".

- Vama mogu iskreno da kažem – ne ulazim! Ne planiram jer stvarno imam jako puno i posla i putovanja u planu i nema mesta za rijaliti. Sad sam evo u Turskoj, u Alanji na letovnaju. U toku noći krećem na put, letim za Izreale u Tel Aviv, a želim da vidim i Jerusalim i Vitlejem i ko zna gde ću još sve šetati, kroz moje hodočašće.

Dana 6. septembra sam u Beogradu i onda za dan letim u Podgoricu. Treba da radim, očekuju me moje konsultacije - rekla je Vesna Rivas.

Interesantno je da se Vesna u Srbiju vraća 6. septembra za kada je zakazan početak treće sezone "Zadruge". Na pitanje da li se možda sprema za ulazak na imanje u Šimanovce, a ona je kratko odgovorila da se sa "Pinkom" nije dogovarala u vezi sa tim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

29.08.2019 05:58

Ona živi u Parovima. Ne trebaju nam više ovi iz suprotnog tabora.