Da joj čestitamo ili je u pitanju marketinški trik? Mina Vrbaški objavila da je TRUDNA!

Autor:

Zadruga

29.08.2019

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša Zadrugarka Mina Vrbaški sinoć je iznenadila obožavaoce kada je objavila fotografiju na kome se jasno vidi trudnički stomačić. Zbog raznih ljubavnih afera koje je imala tokom rijalitija, mnogi su pomislili da je Mina zapravo zaista u drugom stanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Nakon što je napustila rijalitija, Mina se sa porodicom uputila u Crnu Goru, a kako su mediji preneli, ona je ostvarila vezu sa nepoznatim muškarcem na Crnogorskom primorju, ali se po povratku u Beograd nije pohvalila ko je to uspeo da osvoji njeno srce.

Zbog svih ovih navoda, vest o navodnoj trudnoći nije iznenadila, ali su se svi pitali ko bi mogao da bude otac deteta. Ipak, nekoliko sati kasnije otkrilo se da je stvarnost zapravo malo drugačija.

Naime, bivši učesnik druge sezone "Zadruge", Milan Petković sinoć je snimao spot za svoju numeru, a jedna od glavnih uloga pripala je upravo Mini Vrbaški.

Foto: instagram.com/printscreen
Mina Vrbaški

Mina u ovom spotu po svoj prilici glumi trudnicu, a Milan i ona su snimali kadrove u kojima se raduju i proslavljaju lepe vesti. S obzirom na to da su baloni plave boje, može se zaključiti da njih dvoje očekuju da postanu roditelji dečaka - samo u spotu koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Mina i Milan su bili jedni od najboljih prijatelja tokom učešća u "Zadruzi" , a Milan joj je za rođendan i posvetio pesmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rajko

29.08.2019 13:01

Mrzim laži.