(EKSKLUZIVNI SNIMCI) Siniša brutalno izbacio Draganu iz stana!

Autor:

Zadruga

30.08.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Dragutinović ne prestaje da zagorčava život njegovoj još uvek zakonitoj supruzi Dragani Mitar, a poslednja u nizu pakosti koje joj je uradio je nasilno oduzimanje stana u kojem je živela sa njihovim sinom Jovanom. Kako Srpski telegraf saznaje, Dragutinović je čekao da Dragana ode sa sinom na more, te je preksinoć provalio u stan, angažovao bravara da promeni bravu i potom izbacio sve njihove stvari na ulicu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, facebook.com
Dragana i Siniša...

Naime, kako dobro obavešten izvor navodi, Siniša je sa bivšom suprugom načinio prevaru jer je nedavno svoj stan, koji je ustupljen Dragani i Jovanu, preveo na nju kako bi imao zakonsko pokriće za njihovo proterivanje.

- Sud je izrekao privremenu meru kojom je taj stan dodeljen na korišćenje Dragani i Jovanu zato što su već živeli u njemu do okončanja parnice za podelu bračne tekovine. Iako je taj proces i dalje u toku, Siniša je zaobišao zakon i preneo stan na bivšu suprugu Danijelu kako bi izbacio svoje dete i Draganu - otkriva izvor i objašnjava šta se dogodilo preksinoć u Ulici generala Vladimira Kondića, gde se nalazi sporni stan.

Kako naš izvor tvrdi, Siniša je sve vreme obilazio oko zgrade u kojoj živi njegova supruga i čekao da ona ode na more, a zatim uđe u stan i uzurpira ga, što je i učinio u večernjim satima.

Na snimku sa sigurnosnih kamera u stanu se jasno čuje da Siniša zove bravara da zameni bravu

- Sinišu sam od dana isteka zabrane prilaska svake večeri viđao oko zgrade, jednom prilikom me je pitao da li sam video Draganu. Ja ništa nisam odgovorio jer neću da nosim na duši ni tu jadnu ženu ni dete. Nakon toga je video da je ona otišla na more jer je iznela kofer iz zgrade i onda je krenuo u akciju. Po njemu se videlo da je besan, a iskreno, nakon svega što sam tu doživeo kao stanar zgrade jako se plašim, pa nisam izlazio na hodnik. Šta se dalje dešavalo, zaista nemam pojma, a i ne zanima me jer ja imam decu, neću da se kačim sa takvim ljudima - tvrdi komšija, koji je zamolio da ostane anoniman.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Dragana i Siniša nekada...

Srpski telegraf došao je u posed snimaka sa sigurnosnih kamera u stanu na kojima se jasno čuje da Draganin suprug zove bravara da zameni bravu, kao i bivšu suprugu i prijatelje da mu pomognu da iznese stvari iz stana. Ali tu nije kraj njegove bahatosti, u jednom od snimaka, dok je Siniša pričao telefonom, jasno se čuje da kaže : "Kakav sud, sve je sređeno", što nedvosmisleno govori da je namenski preveo stan na Danijelu kako bi Draganu proterao.

Komšije su njegov upad u stan prijavile policiji jer su upoznate sa Draganinim slučajem, te je ekipa izašla odmah na teren. Međutim, Siniša je tada pokazao vlasnički list stana, koji je tog dana postao pravosnažan, te onemogućio policiji da reaguje.

Dragana: Ne znam gde ću sad sa sinom živeti, a plašim se da se sukobim sa njim

Pozvali smo Draganu Mitar kako bismo saznali šta se sada dešava sa stanom i da li je uspela da se vrati u isti sa sinom.

- Sve je tačno. Tužiću ga za falsifikovanje dokumenata i uticaja na sud, jer sam stavila zabranu na otuđenje imovine stečene u braku, a on je to nekako izveo. Muka mi je više od nasilnika i svega što proživljavam. Preti meni, preti novinarima i svima koji kažu istinu. Ne znam gde ću sad sa sinom živeti, pošto mi je onemogućio da uđem u stan, a plašim se da se sukobim sa njim - rekla je zadrugarka.

Pretio da će je upucati u glavu pred sinom

Siniša je u porukama koje je prvi objavio Srpski telegraf svojoj supruzi Dragani pretio da će joj pucati u glavu, kao i da će to uraditi pred njihovim maloletnim sinom Jovanom. Zadrugarka se tada obratila javnosti i nadležnim organima, te je Dragutinović dobio zabranu prilaska svojoj supruzi. Dragana je u nekoliko navrata pričala o nasilju koje je pretrpela od njega, koje je bilo kako psihičko tako i fizičko.

Foto: Privatna arhiva

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Gale

30.08.2019 14:25

Njegov stan. Dragana ne saradjuje i nece dogovor.

Odgovori 16 3
Slavko

30.08.2019 19:13

Njegov stan. Švalerke treba švalerisanjem da zaradjuju stan.

Odgovori 11 1
Sava

31.08.2019 06:23

Neka se Dragana vrati roditeljima pa neka tuži.