(VIDEO) POKIDALA: Sanja Stanković objavila novu pesmu!

Autor:

Zadruga

29.08.2019

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković izbacila je danas novi singl pod nazivom "Dobar vibe", a u atraktivnom spotu bivša učesnica Zadruge 2 izgleda provokativnije nego ikad.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sanja Stanković...

Sanja je za ovaj seksi spot promenila nekoliko provokativnih kostima, a budući da je bila među najatraktivnijim učesnicama Zadruge, sigurno će i novim spotom privući ogromnu pažnju fanova, prvenstveno muškaraca.

"Dobar vibe" je pravi letnji moto, a iako je leto na izmaku, verujemo da će se nova pesma seksi plavuše u kojoj đuska sa još atraktivnih igračica, i te kako vrteti po splavovima i klubovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Suzana

29.08.2019 19:45

Ništa to ne znači ako se ne bavi profesionalno pevanjem.

Odgovori 15 0
Zec

29.08.2019 20:47

Neće se ona hleba najesti od pevanja.

Odgovori 23 0
Mina

29.08.2019 21:18

Pokidala, da ali od smeha kao i mi sto smo se pokidali kada.smo culi i videli. Zao mi je sto je bacila pare mogla je nesto da.zategne ili ugradi. Mozda nije sve tako crno moze da nastupa kod matore u Steti ispostovace je valjda Zeleznik.

Odgovori 23 0
lakrdija

29.08.2019 22:42

Pokidala?! U čemu?! Zamisli koliko muzikalan moraš biti, tačnije ne biti kad se čak i u ovoj smejuriji od "pesme" tako očito primeti da ton ne možeš da ubodeš. Ne znam odakle ovoj devojci uopšte ideja da može da bude pevačica?! Ili je ovo samo paravan i promocija za pravi biznis?! Al šta je briga, Matora je tu da kešira lovu baš kao i za prve dve "pesme", pa će je onda opet malo poslat u Zadrugu da zarađuje dok se ona provodi i živi na visokoj nozi.

Odgovori 22 0