Produkcija pokazala NOVE učesnike Zadruge 3! Jedan iz zatvora, drugi POP, treći fudbalski reprezentativac!

Autor:

Zadruga

30.08.2019

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak treće sezone rijalitija "Zadruga" najavljen je za 6. septembar. Tačno od 21 sat rijaliti grad u Šimanovcima ponovo će otvoriti vrata, a na imanje će se useliti novi zadrugari.

Foto: youtube.com/printscreen

Koga ćemo imati prilike da gledamo u narednim mesecima, domaću javnost u velikoj meri interesuje, zbog čega je ovo jedna od glavnih tema poslednjih nedelja na našim prostorima. Portal "Pink" televizije je sada objavio snimak intervjua sa novim učesnicima, a da bi povećali misteriju - sakrili su im lica.

Jedan od budućih zadrugara, koji će se useliti u Belu kuću za tačno sedam dana, iza sebe ima veoma burnu prošlost: - Igrom slučaja sam na uslovnoj kazni, izašao sam iz zatvora u Sremskoj Mitrovici - govori budući takmičar, dok ćemo osim njega imati prilike da gledamo i gospođu koja je branila ljude koji su kršili zakon: - Često odlazim u Centralni zatvor i branim ljude sa one strane zakona - izjavila je nova ukućanka. Još jedan zadrugar kog ćemo gledati za sedam dana otkrio je i da je bio pop: - Živeo sam na Tajlandu, bio sam budistički pop - otkrio je on.

Takođe, od 6. septembra u Beloj kući gledaćemo i momka koji obožava Zadrugu: - Ja sam zavistan od rijaliti programa - govori budući stanar, dok jedna od njegovih novih cimerki iza sebe ima propalu veridbu: - Bila sam u vezi i verena sam bila za jednog Grka - otkrila je nova učesnica treće "Zadruge"

- Pobednica dolazi! Mislim da osvajam duplu krunu ovaj put - najavila je samouvereno još jedna od novih učesnica "Zadruge 3", dok je jedan otkrio da je bivši mladi reprezentativac Srbije u fudbalu.

Upoznajte neke od novih učesnika u video-prilogu ispod, a 6. septembra od 21 sat pratite uživo na programu TV Pink impresivno useljenje ukućana u treću sezonu "Zadruge".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Avram

31.08.2019 08:39

Pobednica Farme je pobedila ne zna ni ona kako. Na proglašenju je bila zaprepašćena i htela je da čestita drugoplasiranom očekivanu pobedu.

Odgovori 17 0
AnaB

31.08.2019 14:22

Sve propale i lude osobe. Normalne i uspešne osobe njih ne interesuju.

Odgovori 11 0
Manoilo

31.08.2019 18:18

Dve pevačice prekidaju karijeru da bi ušle u Zadrugu. Pitanje je onda kakvu su to karijeru imale.