Haos u najavi: Ana i David potrošili sav novac od rijalitija, moraju opet "Zadrugu 3"?!

Autor: Pink.rs

Zadruga

01.09.2019

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se završila druga sezona Zadruge Ana Korać i David Dragojević su započeli zajenički život i uprkos tvrdnjama mnogih da će se nakon što potroše pare od Zadruge rastaviti, pošto oboje vole da žive luksuzno, to se nije dogodilo.

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
David i Ana...

Čini se da je njihova ljubav sve jača iz dana u dan, a oni se ne boje da to pokažu putem društvenih mreža. Dragojevića vrlo često nazivaju muškom sponzorušom koja je sa Anom da bi trošila njen novac, a sa druge strane mnogi su tvrdili i da će Ana ostaviti Davida Dragojevića jer je navikla na momke koji mogu da joj pruže mnogo više.

Njih dvoje su o ovome progovorili:

- Ne pogađaju me ti natpisi, jer to nije istina, neka pišu šta hoće. Naravno da imam svoj novac i da zarađujem - rekao je David.

Ana tvrdi da je potrošila sve pare od honorara i da tu David nema šta da troši. 

- Potrošila sam sav honorar koji sam imala, a David tu pametno razmišlja i pametno troši. Čak je uspeo da me u nekim stvarima usmeri kako da trošim novac - ističe Ana.

RepublikaFoto: instagram.com/david__dragojevic_official
David i Ana...

Oni su ranije govorili da nikada više neće ući u Zadrugu, ali se njihovo mišljenje naprasno promenilo, tako da su najavili mogućnost za ulazak u Zadrugu u trećoj sezoni.

Da li će činjenica što su ostali bez novca, oslabiti njihovu pregovaračku poziciju u odnosu na produkciju, pa neće moći da postave svoje zahteve? Ostaje da vidimo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jela

01.09.2019 17:55

Ani nestale parice. A on se ne hvata za džep.

Odgovori 16 1
Jakov

02.09.2019 11:31

Nesta para - nesta prijatelja. Gde ste sada prijatelji moji, kad u džepu ja dinara nemam? Niko više od vas se ne javlja, zar se tako prijatelj ostavlja?

Ana

09.09.2019 07:40

Oni su rekli da su sentimentalno vezani za Zadrugu,tu je pocela njihova ljubav..Nisu rekli da bi zbog para usli nego sto ih vezu za to mesto lepa secanja,sto se ticu njihove ljubavi