Kad čujem Bojana shvatim da ima i luđih od mene: Miljana Kulić isprozivala svog druga Tomovića!

Autor: Alo.rs

Zadruga

01.09.2019

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljstvo ili nešto više između Miljane Kulić i Bojana Tomovića izgleda je puklo. Mogući razlog za prekid prijateljstva bila je izjava Bojana Tomovića da se zaljubio u Miljaninu majku Mariju Kulić.

Foto: instagram.com/miljanicakulic
Izgleda da više nisu tako dobri... Bojan i Miljana

Tomovićeve izjave prokomentarisala je Miljana, koja tvrdi da kada čuje njega shvati da za nju ima nade:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Misli da za nju ima nade... Miljana Kulić

- On je priznao i da ima bipolarni poremećaj i kad mu naiđe taj poremećaj on ne zna šta priča, šta radi... a ja se čujem sa njim pre 'Zadruge 3' samo da bih shvatila da postoje ljudi i luđi od mene, da bi to meni bila uteha. Tako da ja kada se čujem sa njim shvatim da za mene još uvek ima nade! Šalim se. Bojan je u suštini dobar čovek, ali ima taj poremećaj i ja želim na sve moguće načine da mu pomognem. Dajem sebe i nadam se da ću uspeti. Dajem sebe u tome da mu pomognem, naravno - ispričala je temperamentna Miksi bez dlake na jeziku. 

Podsetimo, crnogorski pevač javno je progovorio o svojoj borbi sa bipolarnim poremećajem, te se našao u samom centru sve pažnje. On je jednom prilikom putem društvene mreže fejsbuk otrkio da nije zaljubljen u Miljanu Kulić već u njenu majku Mariju, kada se posumnjalo da su bivša zadrugarka i on par prema porukama koje su ostavljali jedno drugome na Instagramu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sava

01.09.2019 20:14

Kad ludak kaže da ima luđih od njega i da ima nade. Ali time priznaje da je lud.

Andrija

02.09.2019 08:53

Dobro je da zna i da priznaje da je luda.

Odgovori 12 0